Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Identificare sasiu Tv

Postări Recomandate

La 24.07.2019 la 12:50, smd-man a spus:

Pe spate scrie:

TOP-TECH   MSD309P V2.0-A

am  cautat  eu   un  pic  pe  net   si  am  ajuns  la  urmatoarele  doua  concluzii  fatidice ...

1--  ori  nu  ati  fost  dvs   ff   atent  si  acel  v2.0  de  fapt  nu  este  2.0  ci  pleaca  de  la  3.0  in  sus ...poate  3.0 ...3.2 ...3.3 ...etc , etc  ...si  atunci  putem  vorbi  despre  o  anumita  marca  de  lcd/led  ,  care  sa  imbrace  aceasta  placa de  baza .  pur  si  simplu ,  nu  am  putut  gasi  nici  o  informatie   open source  viabila  ,  cum  ca  versiunea  v2.0  ar  exista  dpv  fizic ...

2--  ori  ceea  ce  scrie  pe  placa  este  chiar  v2.0  ,  iar  dvs  va  aflati  in  posesia  unui  produs   ori  destul  de  vechi ,  ori  customizat  pt  un  anumit  client-target ,  ori  de  sorginte extraterestra ...:rade:... si  atunci  nu  prea  vad  niste  metode  concrete  de  a  gasi  in  ce  fel  de  marca  de  lcd/led  intra  main  pcb-ul  dvs ...:rzb

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Gorgan

7

• smd-man

4

• Toni Marginean

3

• dan-a2

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

D-l Misura va respect pt activitatea dvs pe  elforum. Nu-mi permit sa dau informatii false despre ceea ce cer in ajutor. Daca se poate bine, daca nu ... asta este... daca e un ozn. ... o fi...

Link spre comentariu

gata ,  m-am  lamurit  cum  sta  treaba  .  placa  dvs  este  fabricata  pe 01/12/2010 ...deci  are  aproximativ  9  ani .  intre  timp ,  firma  care  face  respectivele  placi  de  baza ,  anume  top-tech  ,  a  scos  modelul  respectiv  din  fabricatie  si  a  trecut  la  versiuni  superioare ... care  toate  pleaca  de  la  3.0  in  sus .  daca  nu  ma  insel  prea  tare ,  versiunea  cea  mai  evoluata  , care  utilizeaza  msd309p  este  7.0  ...

ca  sa  concluzionam ...va  aflati  in  postura  2--  ,  prima  varianta  de  la  postarea  mea  precedenta . 

din  pacate  pentru  dvs  ,  este  greu  de  crezut  ca  o  firma  chinezeasca  mai  ofera  suport  tehnic  online   pt  un  produs  de-al  sau  ,  fabricat  acum  9  ani  de  zile ...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări