misuraelectronic Postat August 3, 2019 Partajează Postat August 3, 2019 La 24.07.2019 la 12:50, smd-man a spus: Pe spate scrie: TOP-TECH MSD309P V2.0-A am cautat eu un pic pe net si am ajuns la urmatoarele doua concluzii fatidice ... 1-- ori nu ati fost dvs ff atent si acel v2.0 de fapt nu este 2.0 ci pleaca de la 3.0 in sus ...poate 3.0 ...3.2 ...3.3 ...etc , etc ...si atunci putem vorbi despre o anumita marca de lcd/led , care sa imbrace aceasta placa de baza . pur si simplu , nu am putut gasi nici o informatie open source viabila , cum ca versiunea v2.0 ar exista dpv fizic ... 2-- ori ceea ce scrie pe placa este chiar v2.0 , iar dvs va aflati in posesia unui produs ori destul de vechi , ori customizat pt un anumit client-target , ori de sorginte extraterestra ...... si atunci nu prea vad niste metode concrete de a gasi in ce fel de marca de lcd/led intra main pcb-ul dvs ... Link spre comentariu
smd-man Postat August 3, 2019 Partajează Postat August 3, 2019 D-l Misura va respect pt activitatea dvs pe elforum. Nu-mi permit sa dau informatii false despre ceea ce cer in ajutor. Daca se poate bine, daca nu ... asta este... daca e un ozn. ... o fi... Link spre comentariu
misuraelectronic Postat August 4, 2019 Partajează Postat August 4, 2019 gata , m-am lamurit cum sta treaba . placa dvs este fabricata pe 01/12/2010 ...deci are aproximativ 9 ani . intre timp , firma care face respectivele placi de baza , anume top-tech , a scos modelul respectiv din fabricatie si a trecut la versiuni superioare ... care toate pleaca de la 3.0 in sus . daca nu ma insel prea tare , versiunea cea mai evoluata , care utilizeaza msd309p este 7.0 ... ca sa concluzionam ...va aflati in postura 2-- , prima varianta de la postarea mea precedenta . din pacate pentru dvs , este greu de crezut ca o firma chinezeasca mai ofera suport tehnic online pt un produs de-al sau , fabricat acum 9 ani de zile ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum