Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Denon

Vizitator don_mateo23

Postări Recomandate

Vizitator don_mateo23

Denom este firma de top?Intreb nu pt mine,ci pentru ei care nu cunosc si nu au auzit de aceasta firma.Am un amplificator la vanzare fabricat prin 1986 si cineva ma intreaba dece nu il dau mai ieftin pt ca Denon nu e cine stie ce.Am inghitit in sec,stiam ca nu il luminez eu daca ai spun contraiul,asa ca am apelat la elforum,nu ca sa-mi vand produsul ci sa schimb ceva.Poate il luminati voi,in ideea ca citeste aceste randuri,sau altii ca el.Deh,generatia Logitech...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Pai primeste si Elforum un comision din pretul vanzarii Denon-ului :) ?Nu era mai simplu sa-l indrumi catre http://www.google.com ?

Denon este firma de top?Intreb nu pt mine,ci pentru ei care nu cunosc si nu au auzit de aceasta firma.

Raspunsul meu este clar si fara echivoc : NU .Are si produse foarte bune ( pe care le poti numara pe degetele de la o mana ) , dar este o firma orientata catre productia aparatelor de larg consum . La fel ca si Sony , Onkyo , Marantz , Harman Kardon , Pioneer , JVC , Sharp etc . Yamaha ar putea face o ( foarte mica ) exceptie , dar o includem lejer tot in lista rusinii .Logitech in schimb este un gunoi adevarat :) . Doar pentru jocuri . Exclus muzica .
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări