Vizitator Flash Postat Septembrie 15, 2006 Partajează Postat Septembrie 15, 2006 Am cautat peste tot dar nu am gasit schema unui Orion model P2110MT. Defectul consta in faptul ca dupa cuplare, apare sunetul ,imaginea ba!Dupa aprox.5-10minute, hop si imaginea! Am Verificat tot ce se poate verifica fara schema, "babeste" cum se spune. V-as ruga,daca cineva are o asemenea schema sa ma ajute sa pot "sapa" mai adanc,poate dau de ceva!!!Cu stima Flash Link spre comentariu
Blind Postat Septembrie 15, 2006 Partajează Postat Septembrie 15, 2006 Sa-ti vand un pont: ia legatura cu TARA, sigur ve va ajuta :yawinkle: Vezi ca are multe posturi la depanare radio tv, da-i un PM de-acolo Link spre comentariu
Tavi Postat Septembrie 15, 2006 Partajează Postat Septembrie 15, 2006 da sa ii spui si ce procesor si jungla are televizorul ca altfel nu te ajuta si pune mana si vezi cu aparatul de masura ce anume nu ai cand lipseste imagine : sincro , tens filament , da g2 si vezi ce se intampla, schimba electroliticii pe tensiuni, etc Link spre comentariu
mircea626 Postat Septembrie 16, 2006 Partajează Postat Septembrie 16, 2006 cred ca e vorba de PT90.uite aici o schema Link spre comentariu
Vizitator Flash Postat Septembrie 17, 2006 Partajează Postat Septembrie 17, 2006 Mai ce rai sunteti....Eu am intrebat doar daca cineva are o asemenea schema! "n-am dat cu paru "!! Ma rog , daca acesst-i "stilul", ma conformez ..ce pot face altceva !Multumesc Mircea ptr.schema ! Nu este exact ceace e pe "teren ", dar ma ajuta f.mult .Multumesc inca o data! Cu stima Flash Link spre comentariu
Blind Postat Septembrie 17, 2006 Partajează Postat Septembrie 17, 2006 Ce ti-a fost sugerat subtil in aceste posturi era sa specifici procesorul folosit si sasiul, pentru ca omul sa se poata orienta si sa iti dea schema corecta...Ca sa primesti ajutor legat de ceva trebuie sa dai si informatii destul de complete pentru ca omul sa iti dea ceea ce ai nevoie. Tara ti-a spus niste smecherii pe care le face cand depaneaza un TV (ce chestie, el cu asta se ocupa), neutilizand de fiecare data schema tv-ului ca sa il depaneze. Te-ai suparat degeaba!!! Link spre comentariu
Mihai78 Postat Aprilie 14, 2011 Partajează Postat Aprilie 14, 2011 daca ai gasit defectul si ai rezolvat spune aici..ca si eu am problema asta...momentan am ridicat putin H -potentiometrul de pe trafo..se pare ca se aprinde la 5 sec maxim..dar se vede ca naiba ..dpdv al culorilor (fundal pe galben) ..nu stiu cum sa rezolv def asta..recunosc..am mai intalnit si la alte TV-uri Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 15, 2011 Partajează Postat Aprilie 15, 2011 daca ai gasit defectul si ai rezolvat spune aici..ca si eu am problema asta...momentan am ridicat putin H -potentiometrul de pe trafo..se pare ca se aprinde la 5 sec maxim..dar se vede ca naiba ..dpdv al culorilor (fundal pe galben) ..nu stiu cum sa rezolv def asta..recunosc..am mai intalnit si la alte TV-uriSasiu PT90 si acolo defect este tubul.Trebuie testat.Ar mai fi o solutie de compromis.Leaga 3 rezistente de 1M intre fiecare catod si alimentarea cu 200v a placii tk.Probabil ca va merge asa. Link spre comentariu
Mihai78 Postat Aprilie 15, 2011 Partajează Postat Aprilie 15, 2011 Multumesc frumos de informatii Link spre comentariu
Vizitator Alexandru Varga Postat August 28, 2016 Partajează Postat August 28, 2016 va rog sa ma ajutati. nu am sunet la tv orion model; p2110 mt. .tel ;0744851169. Link spre comentariu
dan cod Postat August 28, 2016 Partajează Postat August 28, 2016 Cum sa te ajutam? Link spre comentariu
leoncris Postat August 28, 2016 Partajează Postat August 28, 2016 (editat) Verificasi tensiunile de 5 , 8 si 12 V ? Schimbasi C_urile din amplif. audio ? Tranzistorul de MUTE , verificat ? Schema ai ? Cum sa te ajutam? Pai nu'ti dadu numarul de tel. , intreaba'l ? Editat August 28, 2016 de leoncris Link spre comentariu
adydep Postat August 28, 2016 Partajează Postat August 28, 2016 Te ajutăm urgent .Varianta 1: Pui matale televizorul într-o păturică,și mâine dimineață te prezinți cu el în fața secției de reparații televizoare,și aștepți depanatorul,apoi plătești cât îți cere :96Varianta 2: Dai jos capacul,verifici ce ți s-a indicat mai sus,și în plus atenție la mufa de căști,difuzoare,final... Șasiul e PT90(cred),schemă pe E-tanya.Acuma și matale trebuia să spui exact în ce situație nu ai sunet:pe A/V,pe TV,sau pe ambelé :nas:Varianta 3: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum