validae Postat Septembrie 26, 2020 Partajează Postat Septembrie 26, 2020 Siguranţele nu protejează amplificatorul, ci cablurile instalaţiei, să nu ia foc în caz de scurtcircuit.Dacă producătorul a recomandat o siguranţă anume, nu o pui mai mare.Dacă o pui mai mică, se arde şi când nu trebuie, când dai amplificatorul ceva mai tare. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Septembrie 26, 2020 Partajează Postat Septembrie 26, 2020 Fara suparare ,incercati sa mai studiati si putina teorie ,normal ca in caz de scurt circuit se arde siguranta cu valoarea mai mica.. Link spre comentariu
bogdan Iacob Postat Septembrie 26, 2020 Partajează Postat Septembrie 26, 2020 (editat) Si daca ar fii aceasi siguranta( cu care este prevazut amplificatorul )pe alimentarea instalatiei electrice ? Editat Septembrie 26, 2020 de bogdan Iacob Link spre comentariu
bogdan Iacob Postat Septembrie 26, 2020 Partajează Postat Septembrie 26, 2020 (editat) 28 minutes ago, validae said: Siguranţele nu protejează amplificatorul, ci cablurile instalaţiei, să nu ia foc în caz de scurtcircuit.Dacă producătorul a recomandat o siguranţă anume, nu o pui mai mare.Dacă o pui mai mică, se arde şi când nu trebuie, când dai amplificatorul ceva mai tare. Va multumesc mult Editat Septembrie 26, 2020 de bogdan Iacob Link spre comentariu
vijelie02 Postat Septembrie 26, 2020 Partajează Postat Septembrie 26, 2020 Acum 2 ore, bogdan Iacob a spus: Si daca ar fii aceasi siguranta( cu care este prevazut amplificatorul )pe alimentarea instalatiei electrice ? Aia care e mai rapida. Link spre comentariu
bogdan Iacob Postat Septembrie 26, 2020 Partajează Postat Septembrie 26, 2020 Si unde as putea gasi o siguranta din poza aceasta doar sa fie de 20A.Pe net am gasit doar de la 40A in sus Link spre comentariu
bogdan Iacob Postat Septembrie 26, 2020 Partajează Postat Septembrie 26, 2020 (editat) As vrea sa protejez si cablurile de la amplificator pana la sursa in comutatie si din cauza asta am pus intrebarile acelea . P.S Alimetarea sa va face cu cabluri de 6mm2 intre amplificator si sursa in comutatie . Editat Septembrie 26, 2020 de bogdan Iacob Link spre comentariu
vijelie02 Postat Septembrie 26, 2020 Partajează Postat Septembrie 26, 2020 Ti s-a explicat mai sus ca nu are sens sa pui 2 sigurante. Tu insisti. Link spre comentariu
bogdan Iacob Postat Septembrie 26, 2020 Partajează Postat Septembrie 26, 2020 Am inteles, multumesc pentru sfatuturi si imi cer scuze da ca am inteles mai greu Link spre comentariu
Defro Postat Septembrie 27, 2020 Partajează Postat Septembrie 27, 2020 Mira-m-as să fi înțeles ceva, chiar și mai greu. Pune mâna pe o carte. Link spre comentariu
ari_panterra Postat Octombrie 24, 2021 Partajează Postat Octombrie 24, 2021 Siguranta pe care vrei sa o montezi va fi doar pt protectia cablului, amplificatorul avand siguranta sa. Pt 6mm2 Cu este indicat o siguranta de 30A montata cat mai aproate de sursa. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum