mihai1953 Postat Noiembrie 1, 2013 Partajează Postat Noiembrie 1, 2013 Multumesc de la inceput tuturor celor care-mi dau un sfat intrucat NU ma pricep decat foarte putin la treburile astea.. Am pus pe un "Pioneer SA 740" semnal de la un pickup "Unitra GS 431" si nu-mi scoate decat brum. Am citit pe forum ca este o adevarata problema cu adaptari de semnal. de amplificare zgomote mecanice sau brum de retea. Merita sa continuu efortul de a adapta semnalul sau las pickupul sa functioneze foarte bine , ca pana acum, pe " Delia "? Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 1, 2013 Partajează Postat Noiembrie 1, 2013 Poate nu ai făcut legăturile cum trebuie, masa cablelor la mufa DIN e comună, la Cinch/RCA e separată începînd de la regleta unde se leagă doza lîngă braţ, acolo unde se leagă şi masa mecanicii şi de unde ar trebui dus un fir separat de masă la şurubul de lîngă mufa Phono a amplifului. Link spre comentariu
mihai1953 Postat Noiembrie 1, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2013 Multumesc "zal"! Cat traiesti , tot inveti. Cu stima, Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 1, 2013 Partajează Postat Noiembrie 1, 2013 Să înţeleg că s-a rezolvat problema. Link spre comentariu
mihai1953 Postat Noiembrie 3, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2013 Se pare ca mufa DIN a pickup-ului nu face contact intotdeauna. Am constatat asta masurand tensiunea pe pini. E putin de lucru si va merge. Cu stima, Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum