criss Postat Octombrie 31, 2013 Partajează Postat Octombrie 31, 2013 Dupa ce mi s-a dus imprimanta de retea si pt moment am nevoie de o solutie pt imprimare, asa ca am vrut utiliza imprimanta usb care este conectata pe un pc cu windows XP Home Edition, laptopul ruleaza W7, dar nu reusesc sa fac conexiunea intre ele. Cel de XP vede pc cu W7, dar W7 nu vede pcul cu XP.Ambele fac parte: WORKGROUPW7 l-am comfigurat pe ca si HOME NETWORK, am setat toate permisiunile, detectia, fara parola ....dar nu vede :( doar pe el insus si routerul.XPul are doar firewalul din windows, pe care l-am setat ca sa permite sharingul, conexiunea de internet la fel si tot nimic. La partajarea fisierelor am deselectat optiunea de 'simple share'Ipurile sunt fixe si din aceeasi grupa: 192.168.1.1 => XP192.168.1.2 => W7192.168.1.254 => Gateway Link spre comentariu
criss Postat Noiembrie 1, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2013 rezolvat cu un update pt XP. http://support.microsoft.com/kb/922120 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum