Taraxacus Postat Octombrie 31, 2013 Partajează Postat Octombrie 31, 2013 Am cumparat o masina Skill cu acumulatori, pt gaurit si insurubat. Am insurubat vreo 5 holtz-suruburi intr-un placaj pe spatele unui sifonier de PAL, capul de surubelnita in cruce s-a deteriorat si patina. Am pus alt cap de la o alta trusa, dupa 5 suruburi s-a dus si asta, am pus inca unul, si inca unul... am stracat vreo 5 capuri. Ce ma sfatuiti? de care sa cumpar ca sa nu mai am surprize de astea? Link spre comentariu
marius_3004 Postat Octombrie 31, 2013 Partajează Postat Octombrie 31, 2013 Sunt pe la magazinele tip dedeman,hornbach,capete bosch,un pic mai scumpe dar fac banii. Link spre comentariu
claudiu68 Postat Octombrie 31, 2013 Partajează Postat Octombrie 31, 2013 capete boschASTEA AR FI CELE MAI OK. Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 1, 2013 Partajează Postat Noiembrie 1, 2013 Wiha e recomadarea mea(Bosch e bun pentru "mesteri autohtoni", cu impresii... este departe de a fi cel mai bun)... invata sa faci diferenta intre PZ(pozidriv), PH(phillips), SDV(supadriv), T(torx), etc., si foloseste bit-ul potrivit, in surubul potrivit. http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_screw_drives Link spre comentariu
marius_3004 Postat Noiembrie 1, 2013 Partajează Postat Noiembrie 1, 2013 N-a spus nimeni ca sunt cele mai bune bosch,dar plecand de la considerentul ca si-a luat Skill,deci ceva de performante medii,nu cred ca vrea sa-si ia biti de cea mai tare firma.Asta din prisma banilor.Nici eu n-am rotopercutor Makita,DeWalt sau alta firma rasarita pt ca nu se justifica suma pt ceea ce am de facut cu el,nici nu mi-am luat burghie cu 100 lei buc din aceleasi motive.Si chestia ca firma X e mai buna decat y e destul de relativa,unii au de la nush ce firma si merge brici,altora le-au crapat repede. Link spre comentariu
adicontakt Postat Noiembrie 1, 2013 Partajează Postat Noiembrie 1, 2013 Wiha e recomadarea mea si am mea , numai ca pe la noi se vinde mai mult brabdul (gen bosch) si nu calitatea Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 2, 2013 Partajează Postat Noiembrie 2, 2013 Daca nu se cupleaza optim bitii cu suruburile (moment in care eu fac crize de nervi crunte), sau se uzeaza dupa 3 minute, este irelevant ce surubelnita are. La ~10 ron bucata, avand in vedere ca ingroapa 100 de d-alea de 2 lei, eu zic ca stiu foarte bine de ce aleg numai scule de calitate.Am imbusuri Wiha, de care am tras cu teava prelungitoare, si nici macar nu s-au zgariat... deci... Link spre comentariu
laurex Postat Noiembrie 2, 2013 Partajează Postat Noiembrie 2, 2013 Treaba e simpla,domle.Ai de bagat negrese,cumpara un cap pe care scrie ph-2 sau ph-ceva.Nu lua set 10buc/3ron ca nu iesi la socoteala.Daca ai nemerit capu' cu surubu' esti boier chiar daca nu e cel mai de firma cap.Eu sunt patit recent,am bagat şuruburi 1000buc cu cap d-ala de ii zice Nomikos Pozidrink whatever insuruband cu capuri Philips.Am invatat sa injur intre timp si sa fabric capuri de astea pe flex.Dupa aia am mai cumparat 150buc tot de alea si am gasit cap pt ele.Alta muzică. Link spre comentariu
goguboeru Postat Noiembrie 3, 2013 Partajează Postat Noiembrie 3, 2013 Suruburile pt lemn cele galbui au cap pt surubelnita "PZ" , cele negre de la rigips sau "negrese" cum mai sunt numite au cap "PH " Suruburile cu cap PZ se identifica usor:au niste linii ca o cruce pe capul surubuluiPH-urile nu au nici o linie.Daca bagi PH pe PZ se distruge foarte repede. Link spre comentariu
gica70 Postat Noiembrie 3, 2013 Partajează Postat Noiembrie 3, 2013 Mai intai se ia bitul in mana si se vede care ar fi mai potrivit acelui surub. (invarte tot ansamblu usor in mana sa vezi daca bitul se cupleaza bine, daca nu se schimba). Link spre comentariu
Taraxacus Postat Decembrie 6, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2013 Am cumparat de la ”Magazinu de scule - Bosch” un set pe care scria Makita. Am dat 45 ron si merita, rezista capurile cu stoicism. Link spre comentariu
japan Postat Decembrie 6, 2013 Partajează Postat Decembrie 6, 2013 Buna seara. Eu am luat de la Praktiker 3 capete de insurubat Bosch si dupa 1200 de suruburi (negrese) folosiye in lemn, nu au nici o urma de uzura. Poate am nimerit eu o serie buna. In orce caz nu recomand seturile de 3-4 ron pentru utilizare in genul de mai sus. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum