Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Emulator RFID

messu

Postări Recomandate

A incercat cineva emulatorul de aici:

http://www.kukata86.com/description-and ... ulator#a11

Intreb pentru ca eu l-am realizat insa merge si nu merge... :(

Ca sa fiu mai explicit, dupa ce s-a realizat clonarea unei cartele (stocarea informatiilor in EEPROM-ul microcontroller-ului) totul e OK si clona e recunoscuta in 100% din cazuri, fara niciun fel de problema.

Necazul vine in momentul in care se urmeaza procedura de clonare, care, pana acum, la mine, a avut o reusita de cel mult 1%. Mai exact am reusit operatiunea de clonare de 2 ori, dupa muuuuulte incercari. Zeci, sute...

Atentia mi-a fost atrasa de faptul ca in momentul unei copieri reusite LED-ul care confirma asta se aprinde foarte slab. Am masurat tensiunea si, intr-adevar, cand emulatorul se afla in campul electromagnetic al cititorului RFID la pinii de alimentare ai PIC-ului am o tensiune de circa 1,65-1,90 Vcc, care mi se pare cam mica.

Totusi, dupa copiere, citirea, asa cum am spus, functioneaza de fiecare data perfect, chiar si la tensiunea asta scazuta.

Nu stiu ce sa-i fac. Componentele utilizate si cablajul sint EXACT cele propuse de autor cu exceptia diodelor BAT721s, pe care n-a fost chip sa le gasesc. Am pus BAT54s. De asemenea n-am realizat acordarea antenei, pentru ca n-am la dispozitie un L-metru. Oricum am tatonat multe valori pentru condensatorul de acord si n-am sesizat vreo imbunatatire....

Ce sa-i mai fac ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări