Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

SSR 100A

Ovidanie

Postări Recomandate

Datorita pretului prohibitiv a unui solid state relay capabil sa comute 100A am hotarat sa-l fac in regim diy. Am doua tiristoare T100N1800 dar marea problema e ca SSR-ul va functiona si la temperaturi negative iar eu doresc ca SSR-ul sa fie dispozitiv stand-alone, fara alimentare auxiliara. Am vazut asemenea dispozitive fabricate de Siemens dar nu am fost curios sa ridic schema. Ma puteti ajuta cu ceva documentatie?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Ovidanie

2

• Kosmin

1

• Dr.L

1

Top autori în acest subiect

Nu prea merg schemele alea. Tiristoarele, mai ales cele de mare putere, la temperaturi scazute au nevoie de curent de grila mai mare. Plus ca tiristoarele ale fabricate de IPRS nu sunt chiar grozave, la minus zece grade cred ca au nevoie de un impuls de comanda de cel putin 2-3A pentru a fi sigur ca intra in conductie toata suprafata jonctiunii. Poate are cineva o schema cu tiristor auxiliar...cine a lucrat prin laboratoarele intreprinderilor si a reparat asa ceva?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări