lyka Postat Octombrie 30, 2013 Partajează Postat Octombrie 30, 2013 martor airbag aptins zilele trecute am lovit portiera spate ,s-a deschis in timp ce bagam masina cu spatele in garaj iar adoua zi am constatat ca se mnalizeaza nefunctionare airbag sofer . am ceva cunostinte de electrotehnica si electronica ma poate ajuta cineva sa rezolv problema ?reprezinta un pericol daca ramine asa? Link spre comentariu
Mariusik49 Postat Octombrie 30, 2013 Partajează Postat Octombrie 30, 2013 Incerca-ti sa faceti o diagnoza si o resetare pe AIRBAG.Sunt sanse sa isi revina,daca nu trebuie schimbat ECU. Link spre comentariu
alfabit Postat Octombrie 31, 2013 Partajează Postat Octombrie 31, 2013 ...nefunctionare airbag sofer . am ceva cunostinte de electrotehnica si electronica ma poate ajuta cineva sa rezolv problema ?reprezinta un pericol daca ramine asa?Trebuie obligatoriu o diagnoza, macar un DTT sa citeasca ecu airbag, sa iti arate de ce aprinde martorul " defect airbag sofer " . Se intimpla dupa aprinderea airbagului, inteleg ca nu e cazul aici. Se mai aprinde si daca ecu nu gaseste airbagul sofer ( citeste impedanta liniei de aprindere, sa fie intre 2 - 4 om ) sau daca exista scurt intre linia de aprindere si masa sau + 12v . Oricum in situatia ta acel airbag sofer nu se va mai aprinde nici daca lovesti masina cu fata, asa ca ... diagnoza urgent.Vezi ca sint unii care reseteaza ecu airbag, dar nu te sfatuiesc sa faci asta. Este vorba despre siguranta ta, dar... oricum la Logan airbagul mare lucru nu te ajuta, dar mai bine cu el decit fara ... Link spre comentariu
lyka Postat Noiembrie 1, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2013 multumesc pentru raspunsuri Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum