Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Keeloq

lucicop

Postări Recomandate

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Am o aplicatie care foloseste PIC16F639, care are modul Keeloq hardware. Dar deoarece nu stiu ce registri sunt si cum se folosesc, sunt nevoit sa mai pun un encoder extern. Mi se pare absurd sa nu spuna cum se folosesc registrii de la encoderul integrat pe 16F639, ca doar nu aflu algoritmul in felul asta. Nu vreau sa aflu codul secret, stiu ca ti-l alegi tu. Vreau sa stiu cum se scrie codul in registrii KEY0...KEY7, cum se incarca counterul si cum se face o codificare/decodificare.

Link spre comentariu

Cred ca nu poti face nimic pentru ca am vazut nota 2 de subsol si am citi si TB086 unde mi-a sarit din prima in ochi bucatica de cod C:Load_Encryption_Key(). Deci trebuie sa cauti poate gasesti pe net undeva fara bani Cd-ul de la ei. Dar daca tu ai codor si decodor si reusesti sa le programezi eu zic ca nu are rost sa te chinui, un integrat in plus pe montaj nu este un capat de tara.

Link spre comentariu

Nu este, dar costa jumatate de dolar, si de ce sa dau banii pe el cand am modul hardware integrat care poate face asta ? CD-uri fara bani nu se gasesc, pentru ca algoritmul este protejat foarte strict. Dar pe mine nu ma interesa algoritmul, pentru ca deocamdata nu vreau sa fac nici encoder si nici decoder software. Ma interesau registrii... cred ca o sa le scriu sa ii intreb - daca este o informatie publica o voi obtine, daca nu, nu.Multumesc de raspunsuri, vlad !

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Nu cred ca ai citit complet mesajele mele. Problema era ca folosesc in circuit un microcontroler care are modul Keeloq integrat si mi se pare aberant sa adaug un HCS cand as putea folosi modulul integrat. Este ca si cum ti-ai adauga un ADC extern ca sa citesti o tensiune, pentru ca nu stii sa-l folosesti pe cel intern. Cei de la Microchip ar face bine sa spuna ce sunt registrii aia si cu ce se mananca, ca nu le fura nimeni algoritmul de criptare...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări