Vizitator Gina Laura Postat Octombrie 30, 2013 Partajează Postat Octombrie 30, 2013 Doresc sa achizitionez o telecomanda compatibila cu televizorul BLUESKY BX 51 S si am nevoie de ajutor.MS! Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Octombrie 30, 2013 Partajează Postat Octombrie 30, 2013 merge oricare din urmatoarele...rc1040 , rc1940 , rc2040 , rc3040 . Link spre comentariu
Vizitator Madalina9797 Postat Mai 29, 2015 Partajează Postat Mai 29, 2015 Buna ziua mi -am loat o telecomanda pentru televizor keten are o serie in spate la tv si nu pot sa il pun la telecomanda ca nu are 0 are toate numerele dar nu are zero si nu stiu cum sa fac ..:( va rog sa ma ajutati Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Mai 29, 2015 Partajează Postat Mai 29, 2015 fiti mai explicita , va rog , ca nu se intelege absolut nimic din postarea dvs . ce model de tvc aveti si ce fel de telecomanda v-ati cumparat pentru el ? banuiesc ca e vorba despre vreo telecomanda universala , nu-i asa ? Link spre comentariu
belasajgo Postat Mai 29, 2015 Partajează Postat Mai 29, 2015 Am si eu impresia ca doreste sa introduca seria din spatele televizorului intr-o telecomanda universala... Cititi hartiile cu instructiunile de configurare care au fost in ambalajul telecomenzii universale. Acolo ar trebui sa fie si listele cu numerele ce se introduc pentru configurarea telecomenzii. Cautati numarul sau numerele care sunt pentru televizorul la care vreti sa folositi telecomanda si introduceti numerele respective conform instructiunilor. Link spre comentariu
validae Postat Mai 29, 2015 Partajează Postat Mai 29, 2015 Eu am înțeles că vrea să introducă în telecomandă seria de fabricație a TV-ului în locul codului de marcă. În manualul telecomenzii există o listă cu toate televizoarele compatibile cu acea telecomandăî.Căutați marca televizorului în listă și în dreptul mărcii veți găsi unul sau mai multe coduri.Introduceți-le pe rând și vedeți cu care din ele funcționează.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum