Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Telecomanda televizor

Vizitator Gina Laura

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• misuraelectronic

2

• validae

1

• belasajgo

1

Top autori în acest subiect

• 1 an mai târziu...
Vizitator Madalina9797

Buna ziua mi -am loat o telecomanda pentru televizor keten are o serie in spate la tv si nu pot sa il pun la telecomanda ca nu are 0 are toate numerele dar nu are zero si nu stiu cum sa fac ..:( va rog sa ma ajutati

Link spre comentariu

fiti  mai  explicita , va  rog ,  ca  nu  se  intelege  absolut  nimic  din  postarea  dvs .  ce  model  de  tvc  aveti si  ce  fel  de  telecomanda  v-ati  cumparat  pentru  el ?   banuiesc  ca  e  vorba  despre  vreo  telecomanda  universala , nu-i  asa ?

Link spre comentariu

Am si eu impresia ca doreste sa introduca seria din spatele televizorului intr-o telecomanda universala...

Cititi hartiile cu instructiunile de configurare care au fost in ambalajul telecomenzii universale. Acolo ar trebui sa fie si listele cu numerele ce se introduc pentru configurarea telecomenzii. Cautati numarul sau numerele care sunt pentru televizorul la care vreti sa folositi telecomanda si introduceti numerele respective conform instructiunilor.

Link spre comentariu

Eu am înțeles că vrea să introducă în telecomandă seria de fabricație a TV-ului în locul codului de marcă. În manualul telecomenzii există o listă cu toate televizoarele compatibile cu acea telecomandăî.Căutați marca televizorului în listă și în dreptul mărcii veți găsi unul sau mai multe coduri.Introduceți-le pe rând și vedeți cu care din ele funcționează....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări