danijblbass Postat Octombrie 29, 2013 Partajează Postat Octombrie 29, 2013 Va salut ! Am o mica problema cu doua leduri pe care le-am asamblat intr-un angel-eyes .Ledul de 3mm este alb si este cel din mijloc, iar cel rosu de 5mm imi aprinde cerculetul din jurul ledului alb.Deocamdata am legat ledurile direct pe o baterie de 3v , dar am observat ca ledurile nu pot functiona in acelasi timp , ci doar alternativ . As fi recunoscator pentru ajutor daca reusesc sa le pot aprinde pe amandoua de la aceeasi sursa .Va multumesc anticipat ! Link spre comentariu
tranzistoras Postat Octombrie 29, 2013 Partajează Postat Octombrie 29, 2013 In primul rand nu fi batut in cap sa-ti pui becuri rosii in partea din fata a masinii. O problema la sistemul tau de beculete poate crea impresia ca fata este spatele. Cumulat cu oboseala unui sofer ce se deplaseaza din sens opus... Link spre comentariu
__farad__ Postat Octombrie 29, 2013 Partajează Postat Octombrie 29, 2013 Inseriaza o rezistenta de 100 ohmi cu fiecare led si alimenteaza-le la 4,5v Link spre comentariu
danijblbass Postat Noiembrie 6, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2013 Buna dimineata ! Multumesc " _farad_ " , pana la urma am pus 330 Ohmi pt rosii si 1 k Ohm pt alb .Am alimentat la doua celule de laptop , adica 7.4 si am ~ 1,9V pe ledul rosu respectiv ~2.8V pe ledul alb. A iesit 9/10 spre mica nemultumire , deoarece aveam leduri rosii tip simplu-vechi , nu am folosit un led rosu superluminos, dar oricum e frumos si asa . icon_jook Poze : http://imageshack.us/g/132/bzaf.jpg/ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum