Arcer Postat Septembrie 15, 2006 Partajează Postat Septembrie 15, 2006 Salut, Stie cineva unde gasesc 2 tipuri de "potentiometre" mai speciale: 1. Primul se roteste numai cam 90 de grade si contine de fapt 2 switch-uri inauntru ( unul face contact daca invirti butonul spre dreapta, iar celalalt spre stinga. 2. Al doilea face la fel contactele, dar se invirte la nesfirsit.De asemenea m-ar interesa daca stie cineva cum se numesc de fapt piesele astea.Multumesc. Link spre comentariu
Palade Vlad Postat Septembrie 17, 2006 Partajează Postat Septembrie 17, 2006 Salut. Al doilea tip de potentiometru se numeste encoder. Primul nu stiu cum se numeste. Link spre comentariu
stefanev Postat Septembrie 18, 2006 Partajează Postat Septembrie 18, 2006 cred ca vrea sa il foloseasca ca un balance intre 2 canale pe primul potentiometru ... Link spre comentariu
pid Postat Septembrie 18, 2006 Partajează Postat Septembrie 18, 2006 eu am vazut un potentiometru la fel ca primul intr-un casetofon "made in china" care inlocuia de fapt un control digital de volum.........ideea era ca in loc sa apesi pe + sau pe - roteai de un buton ori spre dreapta (ceea ce insemna + ) sau spre stanga (adica -) Link spre comentariu
pid Postat Septembrie 18, 2006 Partajează Postat Septembrie 18, 2006 eu am vazut un potentiometru la fel ca primul intr-un casetofon "made in china" care inlocuia de fapt un control digital de volum.........ideea era ca in loc sa apesi pe + sau pe - roteai de un buton ori spre dreapta (ceea ce insemna + ) sau spre stanga (adica -) Link spre comentariu
Arcer Postat Septembrie 22, 2006 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2006 Da, exact din ala imi trebuie si nu am vazut niciunde de cumparat. Teoretic trebuie sa fie o componenta ieftina, fiind de fapt doar 2 switch-uri. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum