Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Programator JDM care merge prea incet

Arcer

Postări Recomandate

Am facut si eu programatorul JDM de aici:

http://www.elforum.info/viewtopic.php?t=2619

...si folosesc softul ICProg. Ceea ce ma nemultumeste este viteza mica de programare. Am programat un PIC16F84 in 2 minute! Nici nu vreau sa ma gindesc cit ar dura sa programez un PIC16F877 de ex. Stiti voi vreo solutie la problema asta? Am XP pe calculator.

Am facut setarile:

- IO Delay pe la mijlocul scalei ( daca-l micsorez da erori )

- Interface WindowsAPI

- Enable NT/XP/2000 Driver

Orice observatie este binevenita.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• lucicop

2

• Arcer

1

• MihaiStoica

1

• Zerro

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Din pacate nu folosesc nici ICProg nici JDM dar oricum 2 minute sunt exagerat de mult ... foloseam ceva pe serial si pe un 16F84 mergea foarte repede .. .cateva secunde ... oricum .. pe viitor incearca sa te gandesti la un ICD2 pe USB ...

Link spre comentariu

Dureaza din cauza verificarii dupa scriere cand compara continutul bufferului cu ceea ce e scris in PIC. Ptr. programator tip JDM, I/O delay optim este 4. Eu am programat un PIC16F877 intr-un minut si ceva aprox.

Link spre comentariu

Durata depinde si de marimea codului tau. Pe masura ce se dezvolta dureaza tot mai mult scrierea, pentru ca se scriu doar zonele folosite. Eu folosesc cu succes un programator ICD-2 pe USB care reuseste ca in aprox. 10-15 secunde sa programeze si sa verifice 40K de flash.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări