Vizitator mart Postat Noiembrie 2, 2004 Partajează Postat Noiembrie 2, 2004 Salut, unde pot gasi si eu asa ceva pentru difozoare de 8" ? Link spre comentariu
Electron Postat Noiembrie 2, 2004 Partajează Postat Noiembrie 2, 2004 Stai sa inteleg: tu vrei sa montezi o suspensie de celuloza pe un difuzor?Nu prea cred ca reusesti. Si oricum ceea ce vrei tu sa montezi nu e celuloza, e material textil impregnat. Link spre comentariu
Vizitator mart Postat Noiembrie 2, 2004 Partajează Postat Noiembrie 2, 2004 am reusit la unul si e centrat perfect numai ca suspensia e poliuretan sau asa ceva. Link spre comentariu
Vizitator bodisan Postat Noiembrie 2, 2004 Partajează Postat Noiembrie 2, 2004 Dar in Craiova stie cineva unde gasesc suspensii de 10"? Ma refer la suspensiile de centrare Link spre comentariu
Vizitator met_al_x Postat Noiembrie 9, 2004 Partajează Postat Noiembrie 9, 2004 Scuza-ti-mi necunoasterea... suspensia este cumva acel inel exterior care prinde membrana de sasiul metalic al difului? Daca da, atunci intrebarea mea este: se poate pune o suspensie noua la un dif care nu o mai are deloc? Am un woofer Unitra destul de vechi de care nu mai are acel inel exterior (deh... materialu' imbatraneste...) si as vrea sa stiu daca mai am vreo sansa sa-l reconditionez.Thanx! Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Noiembrie 9, 2004 Partajează Postat Noiembrie 9, 2004 se gasesc, greu, ce-i drept.Daca cunosti pe cineva in IASI, se pot cumpara din bazar. Link spre comentariu
Vizitator bodisan Postat Noiembrie 11, 2004 Partajează Postat Noiembrie 11, 2004 Si eu am tot un woofer Unitra vechi la care mi se cam dusese suspensia, si am improvizat eu cu ceva primandez, dar totusi nu s-ar compara cu una noua. Stie cineva cam cat de bine s-ar potrivi in locul lui un YDD 250 LPB sau un YDL 250 LRY de la KON? (am probleme cu bugetul deocamdata) Eu am auzit ca anumite difuzoare de la KON isi cam fac treaba pentru banii pe care ii scoti din buzunar. Daca poate sa imi dea cineva parametrii de la astea doua... e cel mai dulce Link spre comentariu
Vizitator nigel78 Postat Noiembrie 12, 2004 Partajează Postat Noiembrie 12, 2004 salutare , suspensii va trebuie ? Am vazut eu la un magazin de piese in Slatina ,OT Cred ca ar trebui sa aiba si marile magazine cu piese. daca va intereseaza ceva si nu gasiti in orasul vostru ,va pot trimite eu . Dar intai sa vad ce dimensiuni au Link spre comentariu
Vizitator met_al_x Postat Noiembrie 13, 2004 Partajează Postat Noiembrie 13, 2004 Si cam cat ar costa respectivele suspensii? Ca poate e intr-adevar mai avantajos sa-mi iau o chinezarie noua... Link spre comentariu
Vizitator nigel78 Postat Noiembrie 14, 2004 Partajează Postat Noiembrie 14, 2004 daca ma intrebai pe mine , o sa ma uit si va comunic. dar e posibil sa gasiti si in magazinele mai mari (cu o comanda in prealabil). Atb Link spre comentariu
Vizitator met_al_x Postat Noiembrie 15, 2004 Partajează Postat Noiembrie 15, 2004 Mersi, nigel, dar nu e nevoie sa te deranjezi pentru mine... ca m-am hotarat... diful meu va merge la gunoi! O sa-mi iau unu' nou. Link spre comentariu
Vizitator nigel78 Postat Noiembrie 15, 2004 Partajează Postat Noiembrie 15, 2004 depinde ce dif e,eu zic sa te mai gandesti (presupun ca suspensia e destul de ieftina) merita o incercare... Am fost f. ocupat si n-am avut timp sa ajung pe la acel magazin. Link spre comentariu
Vizitator met_al_x Postat Noiembrie 16, 2004 Partajează Postat Noiembrie 16, 2004 Ai dreptate. O sa incerc intai.Diful e de 25cm 40W 8Ohm (GDN 25/40/B). La vremea lui suna destul de bine. Link spre comentariu
Vizitator nigel78 Postat Noiembrie 17, 2004 Partajează Postat Noiembrie 17, 2004 inca nu am ajuns, am fost ocupat cu invatatul. Da ,am observat atunci ca avea de 15/20/25 cm suspensii... Iti comunic cat mai repede... daca nu incerc sa-i gasesc in cartea de tel si le dau un tel(slabute sanse...dar incerc). Link spre comentariu
Vizitator nigel78 Postat Noiembrie 18, 2004 Partajează Postat Noiembrie 18, 2004 Salut ,am reusit sa ajung azi . well de 25cm costa 35.ooo 30 cm costa 60.ooo 16.5 (dar mi s-a parut mai mica) 17.000 Per Bucata. Au denumirea de garnituri la ei . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum