Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

AJUTOR!...probleme interfata BMW6.5!

Fany22

Postări Recomandate

Salut.De ceva timp am achizitionat o interfata BMW 5.6(a fost a unui var) si a stat aruncata si pe la mine,astazi m-am hotarat sa o testez,sa vada ce are...stiind ca de noua nu a mers!

OK!...sa incepem-azi am conectata-o pe o dacie Supernova prin mufa si cabblu adaptor RS232/USB, si aceasi simtom ca la BMW,deci nu conteza masina...NU SE CONECTEAZA cu unitatea masinii...

mai jos pun si niste poze cu interfata, pentru a intelege mai bine...astept opinii,multumesc anticipat.

Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image

Posted Image

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Fany22

6

• TestPoint

5

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 2 luni mai târziu...

urmeaza tutorialul si il instalezi.......

multumesc :aplauze ....am urmarit mai multe videoclipuri pe youtube,cred ca stiu unde gresesc,vina este tot a lor(CARSOFT)...mi-au trimis programul gata instalat,arhivat in 3 arhive.RAR,eu nefacand decat o dezarhivare,si rularea programului!...si cred ca de aceea nu merge,acum caut chitul de instalare,daca stiam..... :aut: CARSOFT!!!!
Link spre comentariu

Cam asa fac toti cei care vand aceste interfete si nu dau nici un manual concret in instalarea pas cu pas a programului pe care il vand.Ramane ca cumparatorul sa isi bata capul si sa piarda timpul sa incerce sa instaleze aceste programe.

Link spre comentariu

Cam asa fac toti cei care vand aceste interfete si nu dau nici un manual concret in instalarea pas cu pas a programului pe care il vand.Ramane ca cumparatorul sa isi bata capul si sa piarda timpul sa incerce sa instaleze aceste programe.

nu mi-am dat seama,pur si simplu banuiam cu totul alt ceva!nemernici! :bataie ...de ce fac asta?...doar a costat f.mult!!!...sa le fie rusine!
Link spre comentariu

Sunt multe firme care ofera si asistenta online, cumparatorul mai plateste undeva intre 15-20€ pentru aceasta asistenta online,numai ca sa instaleze programul pe care clientul nu il poate instala corect din simplul fapt ca nu au manualul de instalare pas cu pas al programului respectiv.Ei isi vand produsul si clientul sa se descurce cum poate,daca nu apeleaza la ei. :rade:

Link spre comentariu

nu era mai simplu sa trimita kitul de instalare?...am tot cautat si downloadat mai multe variante de carsoft 6.5, 7.4, 8.5...le-am instalat pe rand,nu prea au mers,...nu prea am incredere in surse...pana la urma am ramas la varianta de carsoft 6.5BMW,fara sa ma conectez la masina(offline),dar nici asta nu prea functioneaza corect,spune ca nu a fost instalat complet!...vad eu mai bine,maine cu testarea la masina...

post-3599-139829735845_thumb.png

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări