Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Procesor Intel Pentium4

L1001LOG

Postări Recomandate

Bună seara! Am un procesor Intel Pentium 4 la 3 GHz care funcţionează la....1,5 GHz!!! Ce dracu´ poa´ să aibe? Înainte am avut un Celeron de 2,8 care mergea la 2,82 GHz! Ăsta, care e de 3GHz, merge la frecvenţă mai mică?!?!?! Ştie cineva-ceva, aveţi vreo idee? Poate trebuie modificat ceva în BIOS... Vă mulţumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• L1001LOG

7

• Den

3

• lavynyu

3

• riderinblack

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Am descărcat un utilitar de scanare de pe site-ul lor, l-am rulat şi la rezultate mi-a arătat: Frecvenţa aşteptată: 3 GHZ - Frecvenţa Raportată: 1,57 GH Mai era ceva cu Expected 800... Reported: 480.....Oricum, mi se pare că merge mai greu. Ştie cineva cum pot fi sigur că funcţionează corect?

Link spre comentariu

Nu are nicio problema. Placa de baza ajusteaza automat frecventa de tact pentru optimizarea consumului de energie. Ia pune-l la munca nitel si deschide sa vezi ca e la maxim, se face ajustarea frecventei de tact automat, in functie de volumul de munca la care-l supui.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Bună seara! Placa este model P4MAM2-V şi are datele astea:Manufacturer: MICRO-STAR INTERNATIONAL CO., LTDModel: MS-7095AA Number: not detectedBIOS Vendor: Phoenix Technologies, LTDBIOS Version: 6.00 PGBIOS Release Date: 10/26/04System Memory: 1.6 GB Procesorul respectiv este, aşa cum am spus, Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz. Nu funcţionează la o frecvenţă mai mare de 1,5 GHz! Ce are? Mă poate ajuta cineva să lămuresc problema asta?

Link spre comentariu

Se pare că nu mai e cazu´ să-mi fac griji.... Oare? Până la urmă, este sau nu este procesor cu două nuclee? Ce raportează programu´ ăla de diagnoză e adevărat? În "informaţii sistem" de ce nu spune chestia asta?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări