shark020 Postat Octombrie 27, 2013 Partajează Postat Octombrie 27, 2013 am reusit sa blochez tableta introducand de 11 ori codul gresit. Imi spune pentru a debloca trebuie sa ma conectez la contul de google, am creeat un cont de google de pe laptopt iar acu problema la tableta este ca nu o pot conecta la wi-fi pantru a putea introduce user si parola de google. Ma poate sfatui cineva ce sa fac Link spre comentariu
popa ionut Postat Octombrie 27, 2013 Partajează Postat Octombrie 27, 2013 am reusit sa blochez tableta introducand de 11 ori codul gresit. Imi spune pentru a debloca trebuie sa ma conectez la contul de google, am creeat un cont de google de pe laptopt iar acu problema la tableta este ca nu o pot conecta la wi-fi pantru a putea introduce user si parola de google. Ma poate sfatui cineva ce sa faclasa un nr sa te sun daca nu te descurci ai in arhiva cum se deblocheaza..Pass in privat. Link spre comentariu
shark020 Postat Octombrie 27, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2013 multumesc pentru ajutor, revin maine si spun daca am reusit sa o deblochez sau sa imi prind urechile pe acolo:D Link spre comentariu
seby19www Postat Octombrie 28, 2013 Partajează Postat Octombrie 28, 2013 vreau si eu parola daca se poate...multumesc! Link spre comentariu
blue36 Postat Octombrie 28, 2013 Partajează Postat Octombrie 28, 2013 Eram si eu curios ce are in arhiva dar dupa marime se pare ca nu difera de materialul de aici http://djbrain-mobileuniverse.blogspot. ... ul-de.html , deasemeni sint o multime de tutoriale cum se deblocheaza un device pe android sau un idevice apple! Este simplu, te poti descurca! Link spre comentariu
popa ionut Postat Octombrie 28, 2013 Partajează Postat Octombrie 28, 2013 la serioux,nu mai tine vrajeala cu reset ,etc.... Link spre comentariu
blue36 Postat Octombrie 28, 2013 Partajează Postat Octombrie 28, 2013 Macar ai citit blogul si cum se face resetul? Ma indoiesc! Metoda functioneaza pe ORICE device cu android! Aaaa, poate ai tu vreun soft minune in genul celui care rooteaza samsungurile cu un singur click si fara sa bagi niciun program de root pe el dar ma indoiesc de acest lucru! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum