Mesterul Postat Octombrie 27, 2013 Partajează Postat Octombrie 27, 2013 Salut ! Am intrat in posesia unui card de captura video PEGASE N.034 ;procesor SAA6752HS/102-PHILIPS, memorie K4S641632F-IC75-SAMSUNG; inca un integrat SAA7146AH-PHILIPS ; si unul mic SAA7114H-PHILIPS ! Pe placa scrie APIM INFORMATIQUE PEGASE REV.B1 , iar pe spatele placii:SOFA 94V0 03 25 .Il introduc in calculator si nu gaseste driverul "MULTIMEDIA CONTROLLER "Cine ma poate ajuta cu un driver pentru asta ? sau chiar mai multe....si le pun pe un CD si-i dau instalare de pe cd (sa si-l ia singur).Multumesc ! Link spre comentariu
Nostalgic Postat Octombrie 27, 2013 Partajează Postat Octombrie 27, 2013 http://translate.googleusercontent.com/ ... zgfqHKejPg descarca de la adresa de mai sus programul acesta -3DP_Chip_v1108-.Cu ajutorul lui vei gasi driverele de care ai nevoie. Link spre comentariu
Mesterul Postat Decembrie 1, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2013 Nu mi-a mers; cred ca e defect fizic, ceva ars in el . L-am aruncat, se poate sterge thead-ul ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum