Vizitator Ady_Sandor Postat Octombrie 27, 2013 Partajează Postat Octombrie 27, 2013 Buna ziua, Am avut de acoperit ieri dupa masa un dulap metalic pt scule. Otelul folosit este nou din comert fara rugina, iar inainte de vopsire a fost curatat si degresat cu diluant. Pt vopsire am zis ca folosesc ZINCOSIL la spray pt a proteja mai bine impotriva ruginei si mai ales ca este pe baza de zinc. Acest Zincosil are un aspect argintiu-lucios, dar n-am mai folosit pana acuma vopsea cu zinc niciodata. Problema sta in felu urmator: m-am dus sa constat azi daca s-a uscat, dar surpriza, la atingere se iau "sclipici" sau punctulete minuscule argintii pe degete si nu stiu din ce cauza pt ca teoretic trebuia sa fi fost demult uscate (mai ales ca afara au fost peste 20 de grade). Cineva mi-a spus ca acei sclipici sunt de fapt zincul din continut. Eu nu stiu ce sa cred, este vopsea inca proaspata sau pelicula de zinc? Enervant este faptu ca stau sa-mi imaginez ca orice as pune in dulap se vor face argintii Rog pe cei care au mai folosit Zincosil sa-mi spuna o parere/sfat? Multumesc. Link spre comentariu
madcox Postat Octombrie 30, 2013 Partajează Postat Octombrie 30, 2013 Daca pe maini ramane doar acel "sclipici" acela este clar zincul, desi nu ar fi trebuit. Cam toate vopselurile la spray se curata cand dai cu o carpa sau cu mana. Zincul trebuia sa ramana inglobat in vopsea. Ca sa nu se mai curete pe ce ai in dulap cumpara niste lac pentru vopsea ( nu lac ptr lemn ) si aplica un strat, desi era bine sa fi dat doua "maini" de Zincosil. Lacul se gaseste si la spray. O sa rezolvi problema. Link spre comentariu
nelute8 Postat Noiembrie 8, 2013 Partajează Postat Noiembrie 8, 2013 Eu am folosit mult , vopsea cu zinc, chiar pe o masina am dat in loc de vopseaua metalizata (gri cuart),si fara sa mai dau cu lac, si acum dupa aproape un an, e identica.Si omul, daca a vazut ca nu e diferenta si nu se degradeaza, nici n-a mai fost interesat sa-i mai dau cu lac sau cu vopsea originala (nu aveam atunci). Parerea mea e ca, vopseaua e proasta. In principiu se usuca dupa 3-4 minute de la pulverizare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum