Ovidanie Postat Octombrie 25, 2013 Partajează Postat Octombrie 25, 2013 Este vorba de preamplificatorul din link-ul urmator: http://www.aliexpress.com/snapshot/273474773.html Nu este al meu dar l-am desfacut sa fac cateva fotografii cu interiorul: Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Octombrie 25, 2013 Partajează Postat Octombrie 25, 2013 Chinezii au uitat sa puna un pot de volum??Are humm,sunt curios ,pt ca tuburile acelea sunt cam zgomotoase sau microfonice,eu din citeva zeci de bucati am selectionat citeva care sunt "linistite" Link spre comentariu
adrian_pic Postat Octombrie 26, 2013 Partajează Postat Octombrie 26, 2013 La capitolul design sta foarte bine. Nu-mi dau seama daca carcasa este din aluminiu (mie asa mi se pare) dar merita ca montajul din interior sa fie ecranat de carcasa, tabla de fier pare a fi cea care acopera traful de alimentare. Vad ca a inceput goana dupa economie si la chinezi. Conzii aia bleu sunt sigur MKT si cablajul a fost proiectat pentru MKP (dimensiuni mai mari). Cred ca cel mai mult costa carcasa (as zice 60-65% din costul total). Link spre comentariu
pusttiu Postat Octombrie 26, 2013 Partajează Postat Octombrie 26, 2013 nu se vad trafurile......iar 6n8s suna la fel de bn ca un ecc82 de fima...dar depinde si de gustul fiecaruia.in general lampile rusesti sunty mai zg decit cele europenefain oricum, cit a costat? Link spre comentariu
tepesa Postat Octombrie 26, 2013 Partajează Postat Octombrie 26, 2013 Vad ca a inceput goana dupa economie si la chinezi. Conzii aia bleu sunt sigur MKT si cablajul a fost proiectat pentru MKP (dimensiuni mai mari).Scrie pe cablaj 0,47uF/275VAC care au dimensiunile alea, dar poate au pus unii mai mici de 0,22uF.Imi place forma aparatorilor de aluminiu. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Octombrie 26, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2013 Nu are potentiometru de volum, este un simplu buffer. Are un singur transformator, de alimentare. Carcasa este complet metalica. Pretul: 180 dolari. La capitolul design sta foarte bine, finisat impecabil. Fotografiile mele sunt de proasta calitate, facute in viteza cu un aparat de buzunar si nici lumina nu am avut...200W de la becurile din tavan. Astazi voi asculta putin pe casti (AKG 701) si o sa va spun daca are hum/brum. Oricum e neconcludenta auditia, buffer-ul e nou-nout si are nevoie de cel putin zece ore pana se ''rodeaza'' lampile. Pentru 580 lei merita asa cum este. Oricum exista loc si de mai bine, poate fi imbunatatit mult. Langa transformator este destul loc pentru un stabilizator electonic iar carcasa din tabla de 5mm aluminiu eloxat pooate fi folosita ca radiator. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum