Vizitator bodom89 Postat Septembrie 14, 2006 Partajează Postat Septembrie 14, 2006 Salut, am posibilitatea sa cumpar un amplificator ONKYO A300 la care i-au fost insa schimbati finalii stk cu tda 7294 la pretul de 2 milioane. As vrea sa stiu daca ar merita sa-l cumpar. Ascult clasica, rock, trip-hop, deci ma cam intereseaza "sunetul" :smt003 Eu l-am ascultat putin la niste boxe pioneer cam slabute si la unele mai mari, se auzea destul de tare, insa avea un sunet parca metalic, chiar "dureros", dar nu stiu daca este vina amplifului sau a boxelor si nici nu stiu daca au mai fost facute si alte modificari. La ce putere sa ma astept de la ea? :rock: Link spre comentariu
Blind Postat Septembrie 14, 2006 Partajează Postat Septembrie 14, 2006 Cate canale? Link spre comentariu
Vizitator bodom89 Postat Septembrie 14, 2006 Partajează Postat Septembrie 14, 2006 Cate canale?doua Link spre comentariu
Blind Postat Septembrie 14, 2006 Partajează Postat Septembrie 14, 2006 Nu merita Link spre comentariu
Bala Postat Septembrie 14, 2006 Partajează Postat Septembrie 14, 2006 bodom89 eu mi-am facut un amplificator stereo cu TDA 7294 si le-am pus pe boxele mele care suna destul de bine... Am fost impresionat de sunet. Nu am pretentia ca am boxe la cel mai inalt nivel dar se auzea bine... Daca acel amplificator are si telecomanda ... eu cred ca se merita... Decizia este a ta... Link spre comentariu
LostCell Postat Septembrie 14, 2006 Partajează Postat Septembrie 14, 2006 sunetul metalic este datorita integratului..sau setarilor aiurea.. Link spre comentariu
Bala Postat Septembrie 14, 2006 Partajează Postat Septembrie 14, 2006 Desigur ar putea fi ... si integratulEu am un amplificator Technics SU-V620 pe care il folosesc pentru a asculta muzica de zi cu zi. Pe aceleasi boxe nu am simtit ca TDA 7294 ar avea sunet metalic...chiar deloc.Desigur ... eu am ascultat cu urechile mele :smt005 Link spre comentariu
Bullix Postat Septembrie 14, 2006 Partajează Postat Septembrie 14, 2006 Nu prea merita un TDA in general... fa ceva si intoarce-te la STK, convinge-l p-ala sa-ti puna STK pe el si sa ti-l lase cu 2-3 sute MAXIM mai scump daca nu la acelasi pret, si atunci poate mai merita... Link spre comentariu
pyu Postat Septembrie 14, 2006 Partajează Postat Septembrie 14, 2006 nu prea se merita cu tda... cel mai bine ceva cu mos-uri... nu se compara sunetul ... Link spre comentariu
Vizitator bodom89 Postat Septembrie 14, 2006 Partajează Postat Septembrie 14, 2006 ok.. mersi de raspunsuri, o sa va urmez sfatul :yawinkle: Link spre comentariu
Vizitator maximus Postat Septembrie 15, 2006 Partajează Postat Septembrie 15, 2006 daca e conceput cu STK, ori sa puna STK, ori ia altceva...nu ca ar fi cu mult m prost acel TDA...dar Onkyo isi concepe toata schema in functie de toate modulele interne, nu ca noi la home made, "lipim" un corector cu orice alt final etc...bafta la cautat Link spre comentariu
Vizitator epure Postat Septembrie 18, 2006 Partajează Postat Septembrie 18, 2006 .www Link spre comentariu
Vizitator I0nutC Postat Septembrie 18, 2006 Partajează Postat Septembrie 18, 2006 sunetul acela metalic e posibil sa vina de tweeterele care bag mana in foc ca sunt piezzo :toimonster: Link spre comentariu
Bullix Postat Septembrie 19, 2006 Partajează Postat Septembrie 19, 2006 Sa stii ca da, au alea o rezonanta prin goarna (daca e din ala lung), de te dor urechile :rolleyes: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum