Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

SIGLE/LOGO PRODUCATORI

Postări Recomandate

• 4 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MifTy

2

• nickrvl

2

• Luca

2

• Guest1

1

Top autori în acest subiect

• 5 ani mai târziu...
  • 1 an mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator savy

.tineye.com te ajuta sa gasesti imaginea ta si in alta parte. Merge cu logo-ul de firma foarte bine, in rezultate gasesti site-urle pe care se afla. Ar fi cam dificil de facut ceva pentru recunoasterea unui producator dupa logo.

Link spre comentariu
  • 8 luni mai târziu...

întreabă-i pe iliescu, năstase și hayssam...

Nu-mi vine sa cred ca de data asta nu e de vina Basescu, sper sa fie vazuta ca o gluma totusi... insa "mor" cind ii vad pe toti fostii si probabil in curind actualii pozind in oameni "cinstiti", sint aceiasi care au declarat oficial ca in urma studiului la noi in Romania nu exista coruptie sau ca noi nu ne vindem tara intr-o mare privatizare ci intr-o mica privatizare, asa cu bucatica, si pe indelete ca sa nu sa prinda tot "prostu", catre cei ce le dau mai mult, de unde rezulta ca toti care au fost si cei ce vor veni sint "idem si la fel" ....... noi raminem tot ca prostii, conform cintecului....Hai ca m-am aprins .............. scuze.
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

întreabă-i pe iliescu, năstase și hayssam...

Nu-mi vine sa cred ca de data asta nu e de vina Basescu, sper sa fie vazuta ca o gluma totusi... insa "mor" cind ii vad pe toti fostii si probabil in curind actualii pozind in oameni "cinstiti", sint aceiasi care au declarat oficial ca in urma studiului la noi in Romania nu exista coruptie sau ca noi nu ne vindem tara intr-o mare privatizare ci intr-o mica privatizare, asa cu bucatica, si pe indelete ca sa nu sa prinda tot "prostu", catre cei ce le dau mai mult, de unde rezulta ca toti care au fost si cei ce vor veni sint "idem si la fel" ....... noi raminem tot ca prostii, conform cintecului....Hai ca m-am aprins .............. scuze.
de unde-ai scos-o că sunt pesedist/uselist??? :nebunrau:
Link spre comentariu

de unde-ai scos-o că sunt pesedist/uselist??? :nebunrau:

Intradevar, asa reiese, dar recunoaste totusi ca nu zic nicaieri direct ca esti PSD-ist etc etc :rade: De fapt mi-am descarcat nervii asa la modul general si sa nimerit sa te citez pe tine si mor cind ii aud cit de cinstiti sint toti, banuiesc ca in curind o sa posteze in cinstiti PDL-istii ca deh, roata se invirte intodeauna.
Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări