Vizitator vulpecula Postat Octombrie 24, 2013 Partajează Postat Octombrie 24, 2013 Am gasit in debara un monitor crt mai vechi care nu mai functioneaza, dar "chitaie" atunci cand e bagat in priza. Ledul nu i se mai aprinde, ecranul nu, dar din spate se aude un chitait/tic-tac mai rapid decat un ceas. Suna de parca s-ar certa niste soareci acolo. Dupa acest simptom considerati ca mai merita dus la reparat sau direct la reciclare? Daca nu ar fi de 21 inch si daca din ce imi amintesc nu s-ar "vedea" inca foarte bine nu mi-as mai fi pus problema de reparat. Plus ca are mufe pentru 2 unitati pc care sa fie conectate in acelasi timp la el.Multumesc Link spre comentariu
Spitfire Postat Octombrie 24, 2013 Partajează Postat Octombrie 24, 2013 Sursa intra in protectie, probabil tranzistor baleiaj orizontal defect+ceva electrolitici. Link spre comentariu
__farad__ Postat Octombrie 24, 2013 Partajează Postat Octombrie 24, 2013 Eu zic ca mai intai sa-i bagi o pisica inauntru sa prinda soarecii Glumesc, sper sa nu te superi (iar). De regula "chitaitul" respectiv indica suprasolicitarea sursei(scurtcircuit).Pretul reparatiei poate fi de la mic la "las-o balta". Personal nu as mai da banii sa-l repar,dar se poate face daca chiar il vrei functional. Link spre comentariu
valangjed Postat Octombrie 25, 2013 Partajează Postat Octombrie 25, 2013 Din cate inteleg eu, l-ati uitat undeva, cativa ani si acum l-ati gasit.Daca e cum am spus, cred ca necesita o "cura" de electrolitici si lipturile refacute, toate. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum