dj cosmin Postat Octombrie 24, 2013 Partajează Postat Octombrie 24, 2013 m-am apucat sa-mi fac un cart pe 3 roti. pana acum am construit cadrul si directia mai urmeaza motorul, dar acum am o problema cu directia. sistemul de directie este cel din clipul de mai jos. problema consta ca, cand virez maxim rotile nu vireaza egal. cand virez putin rotile se comporta normal, ele ramanand paralele. momentan nu am cu ce sa fac poze sau videoclipuri sa va arat exact. nu inteleg care ar putea fi problema. ma puteti ajuta va rog? Link spre comentariu
yo9gcc Postat Octombrie 24, 2013 Partajează Postat Octombrie 24, 2013 Ar trebui sa masori fiecare piesa care face parte din sistemul de directie de la o roata si sa fie la fel cu cel de la cealalta roata, mai mult ca sigur acolo nu sunt dimensiunile egale, si atunci cand virezi putin rotile nu raman paralel dar este foarte mica diferenta, cu cat virezi mai mult diferenta este mai mare. Cu un subler masori fiecare piesa de la o roata si sa fie egala cu corespondenta ei de la cealalta roata. Link spre comentariu
dj cosmin Postat Octombrie 27, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2013 am masurat. am vazut ca am undeva o diferenta de 1,3 cm. o rezolv zilele astea. uitati ce a iesit pana acum Link spre comentariu
morocanosul Postat Octombrie 27, 2013 Partajează Postat Octombrie 27, 2013 Ce motor vei folosi pt.propulsie? Sistemul de franare? Link spre comentariu
leoncris Postat Octombrie 27, 2013 Partajează Postat Octombrie 27, 2013 http://www.fasep.com/english/support/te ... ectiei.pdf Link spre comentariu
dj cosmin Postat Octombrie 27, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2013 ma gandeam la un motor de scuter. frana pe tambur Link spre comentariu
one Postat Noiembrie 26, 2013 Partajează Postat Noiembrie 26, 2013 Pai rotile nu trebuie sa ramana paralele. Axele rotilor trebuie sa convearga intr-un punct aflat pe axa rotii din spate. (inteleg ca ai 2 roti directionale in fata si una fixa in spate). Asa se intampla si la automobile, daca iei maxim de volan ai sa vezi ca roata dinspre interior este rotita mai mult spre interior. Fiecare roata trebuie sa fie tangenta la un cerc si toate cercurile descrise de fiecare roata trebuie sa fie concentrice. http://www.urlaub-und-hobby.de/metallba ... kung05.jpg Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum