paky90 Postat Octombrie 24, 2013 Partajează Postat Octombrie 24, 2013 Salut ! Am o mica problema cu jocul train simulator 2014 termin o cursa la el dar nu salveaza ceea ce am facut a mai patit cineva asta si ce ar trebui sa fac ? Multumesc Link spre comentariu
paky90 Postat Octombrie 27, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2013 Nu are nimeni nici o idee la cum sar putea rezolva aceasta problema ? Vreau sa mentionez ca l-am reinstalat si tot asa face adica faci o cursa in cariera dar nu o salveaza dupa ce o termini ! Link spre comentariu
xragon Postat Octombrie 27, 2013 Partajează Postat Octombrie 27, 2013 tu ai pus mesajul la categoria software , deci trebuie sa ai o problema la pc de exemplu cu windowsul sau multe de acest gen , nu cum ai terminat tu level sa simulator Link spre comentariu
wally_gatter Postat Octombrie 27, 2013 Partajează Postat Octombrie 27, 2013 setarile tin de software .. banuiesc eu ca nu ai setat tu ceva acolo , sau posibila problema ar fi folderul de save-uri (acesta sa nu existe) .. Link spre comentariu
paky90 Postat Octombrie 27, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2013 Eu nu sunt singurul care mai are aceasta problema deci de la windows nu are cum sa fie . Link spre comentariu
cristian_draghiescu Postat Octombrie 27, 2013 Partajează Postat Octombrie 27, 2013 Sunt convins că dvs. (spre deosebire de alţii care au aceeaşi problemă) sunteţi în perfectă legalitate cu acest joc; aşadar nu ezitaţi să apelaţi la suportul tehnic oferit chiar de producător. Adresa lor de mail este: [email protected] P.S. Dacă totuşi mă înşel, atunci nu prea văd ce pretenţii aţi putea avea de la un joc piratat ! Link spre comentariu
lavynyu Postat Octombrie 27, 2013 Partajează Postat Octombrie 27, 2013 Exista un forum dedicat pt. intrebari de games si se numeste : computergames (nu am scris adresa intreaga intentionat datorita regulamentului) , acolo ar trebuie sa intrebati ! Link spre comentariu
paky90 Postat Octombrie 28, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2013 Am sa incerc ambele versiuni sa vad poate reusesc . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum