shuc Postat Aprilie 17, 2016 Partajează Postat Aprilie 17, 2016 pentru un acer aspire 5315 imi poate da cine va un soft? Pentru Acer Aspire 5315, vezi daca e bun asta. De pe tab-ul BIOS/Firmware http://www.acer.com/ac/en/GB/content/support-product/50;-;Aspire%205315 Link spre comentariu
vasile eugen Postat Aprilie 17, 2016 Partajează Postat Aprilie 17, 2016 Pentru Acer Aspire 5315, vezi daca e bun asta. De pe tab-ul BIOS/Firmware http://www.acer.com/ac/en/GB/content/support-product/50;-;Aspire%205315 Am incercat dar nu este.Am gasit dar cu extensia "exe". Link spre comentariu
shuc Postat Aprilie 17, 2016 Partajează Postat Aprilie 17, 2016 (editat) Am incercat dar nu este.Am gasit dar cu extensia "exe". Click dreapta pe el si extrage daca ai winrar instalat. Fisierul de scris este cel cu extensia .fd de 1MB Vezi aici https://www.xfile.ro/download/432eba42467cd09995e52741ca47da02.html Editat Aprilie 17, 2016 de shuc Link spre comentariu
bugytech Postat Mai 6, 2016 Partajează Postat Mai 6, 2016 Buna seara. Un dump pentru HP ProBook 6460b gasim undeva (placa video Intel)? Am acest laptop cu parola bios si nu pot seta secventa de bootare. Va multumesc. Link spre comentariu
digix Postat Mai 6, 2016 Partajează Postat Mai 6, 2016 Exista un soft cu care poti s-o scoti. Trebuie sa faci un hdd bootabil cu freedos si sa pui pe el acel soft care iti cere tipul de laptop si 2 informatii despre bios, genereaza un program care trebuie rulat de 2 ori. Mie mi-a iesit la un HP Elitebook. Sapa pe net, daca nu-l gasesti ti-l dau eu maine. Link spre comentariu
bugytech Postat Mai 6, 2016 Partajează Postat Mai 6, 2016 Am acea imagine de soft ce scoate parola de pe HP-uri de la Maziff, dar nu o pot scrie pe alt hdd pe usb. Am facut multe HP-uri cu acest soft, dar am scris imaginea pe un stick bootabil si a mers fara probleme. Asta ce il am acum nu vrea nicicum sa booteze de pe stick, doar de pe hdd. Link spre comentariu
digix Postat Mai 6, 2016 Partajează Postat Mai 6, 2016 Eu am facut asa: Stick bootabil din imagine asa cum ai facut si tu. Pe un HDD sata am pus freedos si apoi am copiat TOT continutul de pe stick pe HDD cu suprascriere unde este cazul. Am rulat de pe HDD-ul pus pe un adaptor usb softul care cere model laptop, serial si UUID si genereaza magia din output La final am pus HDD-ul bootabil in laptopul cu problema si am rulat fisierul bat din output in 2 pasi. A mers ! Link spre comentariu
bugytech Postat Mai 6, 2016 Partajează Postat Mai 6, 2016 Cum ai facut HDD bootabil free dos? Link spre comentariu
digix Postat Mai 6, 2016 Partajează Postat Mai 6, 2016 (editat) O metoda ar sa faci un cd bootabil cu freedos. Pe un PC bootezi de pe cd cu hdd-ul conectat pe sata. fdisk pentru crearea partitiei urmat de format c: /s Sau mai simplu procedura automata de pe cd-ul de instalare. Editat Mai 6, 2016 de digix Link spre comentariu
bugytech Postat Mai 6, 2016 Partajează Postat Mai 6, 2016 Merci de info. O sa incerc miine. Noapte buna. Link spre comentariu
bugytech Postat Mai 7, 2016 Partajează Postat Mai 7, 2016 Salut. Am reusit sa fac hdd bootabil, dar acum nu reusesc sa copiez continutul stick-ului pe hdd. Se copiaza sub windows sau cum? Sub win nu imi vede stick-ul dupa ce l-am facut bootabil. Link spre comentariu
digix Postat Mai 7, 2016 Partajează Postat Mai 7, 2016 Copierea este sub windows, sa setezi astfel incat sa-ti arate si fisierele system sau cu atributul hidden. Ar trebui sa-ti vada stick-ul oricum. Eu am facut copierea sub Windows XP-SP3. Link spre comentariu
bugytech Postat Mai 7, 2016 Partajează Postat Mai 7, 2016 Dupa ce am facut stick-ul bootabil, in momentul cind il reintroduc in calculator, imi cere direct formatarea stick-ului. Am scris si direct pe hdd-ul bootabil fisirul HPBR-WIN32.img dar nu vrea sa il ruluze sub dos. Nu stiu ce sa ii mai fac. Caut in continuare un dump fara parola pt acest laptop. Merci oricum de ajutor. Link spre comentariu
digix Postat Mai 7, 2016 Partajează Postat Mai 7, 2016 Cu ce scrii imaginea pe stick ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum