stepe Postat Noiembrie 27, 2016 Partajează Postat Noiembrie 27, 2016 Va salut...Am nevoie de un dump de Acer Aspire 5252...placa de baza PEW96 LA-6552P. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Noiembrie 27, 2016 Partajează Postat Noiembrie 27, 2016 https://driverscollection.com/ Link spre comentariu
stepe Postat Noiembrie 28, 2016 Partajează Postat Noiembrie 28, 2016 Multumesc Florine... Link spre comentariu
Pityu Postat Decembrie 31, 2016 Partajează Postat Decembrie 31, 2016 (editat) Am folosit cu succes softul lui Mazzif pentru modelele specificate de el. Ma intereseaza ce se intampla daca rulez softul pe un model care nu este in lista, in cazul meu HP EliteBook 840 G2. In acest moment laptopul functioneaza dar booteaza numai de pe HDD si parca n-as risca. Salutare ! Nu sunt in măsura sa-ti răspund la întrebare, dar poți te rog sa dai un share la soft? Mulțumesc ! "If your model is not listed you may experiment with the 'Make All' or SHOTGUN." Editat Decembrie 31, 2016 de Pityu Link spre comentariu
madnoob2009 Postat Ianuarie 2, 2017 Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 La multi ani tuturor! As avea si eu nevoie de un dump pentru un Sony Vaio SVE151C11M Placa de baza este DA0HK5MB6F0 MBX 269 Memoria este Winbond 25Q64. Am descarcat o versiune de la @mihaicozac (caruia ii multumesc), dar nu pot accesa bios-ul deloc cu el (laptopul nu POST-eaza si apare direct mesaj OPERATING SYSTEM NOT FOUND care se repeta cu orice tasta). Am descarcat un dump de pe un alt forum si cu acela am intrat in meniul de optiuni UEFI (nu stiu cum sa-i zic altfel) in limba greaca, dar mai departe nu pot face nimic. Nu pot accesa setup-ul nici cu acela. Alta intrebare ar fi : pot sa scriu cumva memoria fara s-o dezlipesc de atatea ori? Mi-e teama ca pana la urma o sa ridic traseele de pe placa. Link spre comentariu
George(sb) Postat Ianuarie 2, 2017 Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 in astfel de cazuri, eu mi-am facut un soket cu fire, cat despre limba greaca, asta este, bine ca functioneaza, nu intrii toata ziua in bios. Nu stiu motivul, dar la sony sunt foarte greu de gasit dump-urile Link spre comentariu
madnoob2009 Postat Ianuarie 2, 2017 Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 in astfel de cazuri, eu mi-am facut un soket cu fire, cat despre limba greaca, asta este, bine ca functioneaza, nu intrii toata ziua in bios. Nu stiu motivul, dar la sony sunt foarte greu de gasit dump-urile Puteti sa-mi dati cateva detalii despre socket? Sa inteleg ca nu mai e nevoie sa dezlipiti cipul de pe placa? Legat de bios-ul in greaca...nu functioneaza. Apare acel meniu in limba greaca (am cursor de mouse), dar nu pot intra in setup, ca sa pot seta ordinea de boot sau sa fac orice alte setari. Cand dau click pe optiunea de setup (are o iconita cu o cheie fixa si un pinion parca), se face ecranul negru si asa ramane. Link spre comentariu
George(sb) Postat Ianuarie 2, 2017 Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 am luat ceva in genul asta de pe aliexpress http://bit.ly/2iXQxal nu merge sa nu dezlipesti chipl de pe placa de baza, cumparasem la un moment dat ca un clips de rufe cu fir, ideea era foarte faina, dar da eroare si la citire si la scriere, faci backup si te trezesti ca ai un bios corupt Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 2, 2017 Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 am luat ceva in genul asta de pe aliexpress http://bit.ly/2iXQxal nu merge sa nu dezlipesti chipl de pe placa de baza, cumparasem la un moment dat ca un clips de rufe cu fir, ideea era foarte faina, dar da eroare si la citire si la scriere, faci backup si te trezesti ca ai un bios corupt Exact de acest adaptor am si eu si lipesc la un soclu normal 8 fire si le lipesc in locul memoriei smd si acest adaptor il introduc in soclu si asa probez bios , dump , mai multe fara a dezlipi si lipi pentru probe , la mine merge si cu adaptorul pomona 5250 citit direct pe placa cu programatorul RT809F , eu citesc biosul direct in windows cu acest programBIOS EXE tot cu backup dar este super ok deci ai softul bun si nu da eroare , antivirusul o sa va arate ca are virus dar nu are pentru ca este original programul de la acest programator , am facut comparatie cu cel citit cu programatorul si cel citit cu acest program si sunt idenentice softurile si am facut la mai multe comparatii si nu numai la unul , sal folositi sanatosi , acest program va salveaza de la o munca in plus Link spre comentariu
George(sb) Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 mersi de softulet, sunt curios de ce e bun Link spre comentariu
madnoob2009 Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 Inca mai caut dump pentru Sony Vaio SVE1511B1EW (intre timp am aflat ca asta e modelul corect). Poate il are cineva functional si poate folosi softul amintit de Florin mai sus Link spre comentariu
Pityu Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 Inca mai caut dump pentru Sony Vaio SVE1511B1EW (intre timp am aflat ca asta e modelul corect). Poate il are cineva functional si poate folosi softul amintit de Florin mai sus Am dump pentru MBX-269 REV F Vrei sa-l incerci? Link spre comentariu
madnoob2009 Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 Am dump pentru MBX-269 REV F Vrei sa-l incerci? Sigur, multumesc! Rev F e si placa mea. Am mai descarcat si eu de pe net vreo 2, dar n-au mers decat partial. Poate de data asta am noroc. Link spre comentariu
Pityu Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 Sa ma anuti ce a iesit https://dl.dropboxusercontent.com/u/105667728/MBX-269%20REV%20F_ClearME.rar Link spre comentariu
madnoob2009 Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 Sa ma anuti ce a iesit https://dl.dropboxusercontent.com/u/105667728/MBX-269%20REV%20F_ClearME.rar Din pacate, n-a mers nici cu asta. Aceeasi chestie o face : afiseaza logo Vaio si InsydeH20, dupa care imediat apare mesajul OPERATING SYSTEM NOT FOUND. Fara POST, fara alte mesaje. Cel mai "departe" am ajuns cu bin-ul din postul 155, de-asta merg pe ideea ca memoria fizic e inca buna. Mai caut .... Multumesc inca o data, oricum! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum