Vizitator Sharkydj Postat Septembrie 14, 2006 Partajează Postat Septembrie 14, 2006 am gasirt un dif pt un woofer si vreau sa recomandatoi ce este mai bun cauciu sau panza sa fie membranap.s. urgent pls Link spre comentariu
Vizitator Sharkydj Postat Septembrie 14, 2006 Partajează Postat Septembrie 14, 2006 am uitat sa specific este dif de 12 inch si putere reala 150 W Link spre comentariu
Kenwood_DJ Postat Septembrie 14, 2006 Partajează Postat Septembrie 14, 2006 unde il vei folosi? si ce dif ii? sau te intereseaza care membrana ii mai buna? pt aplicatia ta.. sau ai gasit difuzor de 150W si 12" atata pe cauciuc cat si pe hartie.. si nu stii ce sa alegi... cum? Link spre comentariu
Sharky Postat Septembrie 14, 2006 Partajează Postat Septembrie 14, 2006 Nu vad scopul intrebarii.Ai gasit un woofer, ce membrana sa aiba? :rolleyes: Vrei sa o schimbi, il faci la comanda? Link spre comentariu
Vizitator Sharkydj Postat Septembrie 15, 2006 Partajează Postat Septembrie 15, 2006 difuzorul este cu membrana panzata nu de hartie si ma intrebam daca se recomanda mai mult unul pe cauciuc pt un woofer sau merge si unul pe panza Link spre comentariu
Sharky Postat Septembrie 15, 2006 Partajează Postat Septembrie 15, 2006 Daca nu ai parametrii Ts poate sa fie si cu suspensie de aur ca tot nu stii daca e bun sau rau. Link spre comentariu
Extasy2525 Postat Septembrie 15, 2006 Partajează Postat Septembrie 15, 2006 parerea mea este ca....daca dif e de calitate nu cred ca conteaza foarte mult faptul ca are sau nu membrana de cauciuc..sau panza cauciucata, woofer sau subwoofer poti sa faci si dintrun difuzor cu cauciuc si dintrun difuzor cu panza cauciucata Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Septembrie 15, 2006 Partajează Postat Septembrie 15, 2006 poa sa fie construit din staniol, este irelevantdoar parametrii T/S pot "spune" cum suna difuzorul Link spre comentariu
Kiusro Postat Septembrie 29, 2006 Partajează Postat Septembrie 29, 2006 Cauciucul imbatraneste dupa o vreme si trebuie schimbat hartia nu imbatraneste in schimb, dar trebuie protejata de umezeala si de factorii externi, cred ca asta vroiai sa stii, daca te mai intereseaza. Link spre comentariu
Sandu_alex_999 Postat Octombrie 5, 2006 Partajează Postat Octombrie 5, 2006 Parerea mea ...daca intereseaza pe cineva : un difuzor cu membrana de panza sau hartie nu poate avea x-max-ul la fel de mare ca cel cu membrana de cauciuc.....eu am difuzoare si de'un fel si de altul si am observat ca alea cu membrana de cauciuc sar beton :supz: am subwoofer facut cu asa ceva si are x-max de 20mm :rock: ...e special pt frecventze joase difuzorul... :smt003In general nu se folosesc membrane de cauciuc la difuzoare priectate pt sonorizare in aer liber sau asa ceva ..... se foloseste mai mult la masini unde se intampla sa se mai ude diful sau ceva ...daca gresesc sa ma corecteze cineva.... :yawinkle: Good luck :smt006 [/img] Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum