Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Membrana CAUCIUC sau PANZATA, ce recomandati

Vizitator Sharkydj

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Sharky

2

• Mircea Bartic

1

• Extasy2525

1

• Kenwood_DJ

1

unde il vei folosi? si ce dif ii? sau te intereseaza care membrana ii mai buna? pt aplicatia ta.. sau ai gasit difuzor de 150W si 12" atata pe cauciuc cat si pe hartie.. si nu stii ce sa alegi... cum?

Link spre comentariu

parerea mea este ca....daca dif e de calitate nu cred ca conteaza foarte mult faptul ca are sau nu membrana de cauciuc..sau panza cauciucata, woofer sau subwoofer poti sa faci si dintrun difuzor cu cauciuc si dintrun difuzor cu panza cauciucata :)

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Parerea mea ...daca intereseaza pe cineva : un difuzor cu membrana de panza sau hartie nu poate avea x-max-ul la fel de mare ca cel cu membrana de cauciuc.....eu am difuzoare si de'un fel si de altul si am observat ca alea cu membrana de cauciuc sar beton :supz: am subwoofer facut cu asa ceva si are x-max de 20mm :rock: ...e special pt frecventze joase difuzorul... :smt003In general nu se folosesc membrane de cauciuc la difuzoare priectate pt sonorizare in aer liber sau asa ceva ..... se foloseste mai mult la masini unde se intampla sa se mai ude diful sau ceva ...daca gresesc sa ma corecteze cineva.... :yawinkle: Good luck :smt006 [/img]

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări