vasy_gsm Postat Septembrie 14, 2006 Partajează Postat Septembrie 14, 2006 Ce soft , si ce cablu folosesc ca sa conectez doua calculatoare...? Cablu Link nu am si,asta stiu ca pot cu Norton comander,dar pe USB se poate..? daca da cum ? Mersi mult. Link spre comentariu
Blind Postat Septembrie 14, 2006 Partajează Postat Septembrie 14, 2006 Daca dai si adresa de mail o sa-ti trimit ceva ca sa conectezi 2 calculatoare pe USB (nu am testat personal, insa de pe situl de unde l-am luat scria ca asta face). Daca vrei sa le conectezi prin placa de retea (ceea ce ti-as recomanda, ca poti sa faci mai multe si ai viteza mai mare de transfer) iti trebuie un cablu de tip cross-over, iar ca soft.....file sharing din windows. Faza nasoala este ca nu merge de fiecare data cu filesharingul din win, uneori nu vede share-ul la unul din calculatoare...imputita treaba. Pentru a scapa de chestia asta, iti recomand sa instalezi pe unul din calculatoare un client ftp iar pe celalalt un server ftp . Recomand FileZilla, se gaseste free pe situl producatorului (ask google). Atat clientul cat si serverul nu depasesc 3.5 mega. Sunt deosebit de usor de utilizat si...nu se blocheaza. Link spre comentariu
Vizitator paniu Postat Septembrie 14, 2006 Partajează Postat Septembrie 14, 2006 poti sa mai faci chestia prin alte 2 moduri:1. Direct Cable Connection - ai nevoie de un cablu null-modem serial si ai obtiunea asta in Windows, prin Accesories->Communications parca...2. prin cablu paralel cu ajutorul Total Commander din NET->Port connection to other PC(vezi sa ai cel putin TCM vers 6.0 ca sa puste cu ce ti-am zis eu), dar doar in regim master/slave sau server/host, cum vrei sa-i spui... adica un PC actioneaza ca server si pe el nu poti umbla, doar de pe host poti copia sau pune fisiere pe calculatorul server. Link spre comentariu
Blind Postat Septembrie 14, 2006 Partajează Postat Septembrie 14, 2006 Si vei avea o viteza de te-apuca somnul copiind o melodie de pe un calculator pe altul :smt015Dar e adevarat, si asa poti sa mai faci Link spre comentariu
vasy_gsm Postat Septembrie 15, 2006 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2006 Da, mersi mult baieti... as vrea totusi si chestia cu USB-ul sa vad poate merge..... adresa mail : [email protected] Thx. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum