miron1947 Postat Octombrie 23, 2013 Partajează Postat Octombrie 23, 2013 Depinde de ce precizie doriti si constructia vasului(raportul generatoare/diametru). Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 23, 2013 Partajează Postat Octombrie 23, 2013 Acum ce sa zicem,suntem pe forum de profil,si fiecare rezolva situatia cum ii vine la indemana(e ca la doctor,daca te duci la chirurg te rezolva cu bisturiul,daca te duci la naturist te rezolva cu buruieni,daca te duci la generalist te rezolva cu hapuri),dar stau si ma intreb,nu e mai simplu de unit cele 2 vase cu o conducta?Daca nu sunt la distanta mare,mai ca nu merita efortul,si ceea ce se poate cu acea conducta se poate face cu n-spe mii de componente,pt ca in final acuratetea reglajului in cel mai fericit caz va functiona aproape la fel ca in cazul vaselor comunicante(dar in nici un caz mai bine).S-ar justifica doar daca incintele sunt la distanta mare sau in incaperi diferite,fara posibilitate de unire,desi...daca au o intrare si o iesire fiecare,se poate duce la fel de bine pe langa astea si conducta de egalizare nivel... Link spre comentariu
Ciocan20 Postat Octombrie 23, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2013 la cat se alimenteaza si ce tensiuni scot?sau curenti? Link spre comentariu
Ciocan20 Postat Octombrie 24, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2013 si electrovalve de care pot fi?am gasit pe net dar sunt foarte scumpe......imi puteti da ceva sa ma documentez? Link spre comentariu
miron1947 Postat Octombrie 25, 2013 Partajează Postat Octombrie 25, 2013 Eu cred ca va complicati, un exemplu de mentinere a unui nivel constant intr-un vas/bazin, este cel de la vasul de WC, pentru umplere un flotor care comanda un robinet si pentru limitarea superioara o scurgere de preaplin. Link spre comentariu
lyka Postat Octombrie 25, 2013 Partajează Postat Octombrie 25, 2013 fiind ca vreti sa folositi electrovalve cred ca aplicatia pote utiliza relee de nivel[senzor conductibil cu electrozi ] ldaca lichidul este conductibil Link spre comentariu
valangjed Postat Octombrie 25, 2013 Partajează Postat Octombrie 25, 2013 Cred ca domnul Ciocan 20 vrea sa-si "faca mana" in utilizarea traductoarelor comandate de uC.Adica vrea sa invete.Din pacate, nu ma pricep la "chestii" din astea iar dumnealui nu da foarte multe detalii.Poate este alt user dispus sa ii ofere detalii. Link spre comentariu
Ciocan20 Postat Octombrie 26, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2013 Ce detalii?cate detalii mai doriti? vreau doar documentatie daca are cineva despre traductoare de nivel si electrovalve atat Link spre comentariu
klaxxon Postat Octombrie 26, 2013 Partajează Postat Octombrie 26, 2013 http://lmgtfy.com/?q=site%3Ascribd.com+ ... e+de+nivel Link spre comentariu
Ciocan20 Postat Octombrie 26, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2013 asa da icon_jook Link spre comentariu
Ciocan20 Postat Octombrie 26, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2013 si ceva despre electrovalve ar fi minunat....orice fel de electrovalve Link spre comentariu
__farad__ Postat Octombrie 26, 2013 Partajează Postat Octombrie 26, 2013 Google stie multe. Ca nu e nimeni lipit de scaun aici sa dea mura-n gura. Link spre comentariu
Ciocan20 Postat Octombrie 26, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2013 nu gasesc.trimite un link daca gasiti voi Link spre comentariu
klaxxon Postat Octombrie 26, 2013 Partajează Postat Octombrie 26, 2013 Ceva similar cu ce vrei tu. Imaginează-ţi electrovalva ca pe o supapă sau un ventil acţionat electric. Ai aşa ceva la maşina de spălat. Am văzut mesajul tău de pe mesagerie, poţi descărca oricînd, dar trebuie să ai cont (îl poţi folosi pe cel de pe facebook, dacă ai unul) şi să încarci întîi un document (ce vrei tu, poate fi orice pdf). Link spre comentariu
Ciocan20 Postat Octombrie 26, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2013 sa stii ca am o masina defecta prin garaj.as putea folosii electrovalva Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum