Vizitator The Good Boy Postat Octombrie 22, 2013 Partajează Postat Octombrie 22, 2013 am un intel pentium e2200 dual core la 2.2 Ghz . l-am overcockat la 2,6ghz si este stabil (in nfs most wanted 2012 dupa 30 de minute de gameplay nu a trecut de 45 de grade). eu l-am overclockat din bios marind fsb-ul de la 800 la 950 mhz. chestia e ca in bios nu aveam obtiunea de a creste si vcore-ul. Are ceva oare tinand cont ca e stabil? cu cat ii scad durata de viata a procesorului cu overclock-ul?nu stiu exact cum se numeste placa de baza deoarece acum sunt pe telefon, dar suporta procesoarele intel core 2 quad si fsb de pana la 1333 mhz.Multumesc anticipat celor care vor incerca sa ma ajute. Link spre comentariu
DonNCSS Postat Octombrie 22, 2013 Partajează Postat Octombrie 22, 2013 Atata timp cat nu dai voltaj mare in el n-are nicio gara.Daca ai placa de baza pe masura si o racire(cooler) mai marisoara poti sa-l duci la 3Ghz lejer(avand in vedere ca este un Wolfdale si scaleaza bine la frecvente mari). Link spre comentariu
sebi Postat Octombrie 23, 2013 Partajează Postat Octombrie 23, 2013 atentie cu temperatura,va trebuie o racire serioasa. Link spre comentariu
lavynyu Postat Octombrie 23, 2013 Partajează Postat Octombrie 23, 2013 Nu recomand sa faceti O.C. daca nu stapaniti bine acest domeniu deoarece riscati sa va stricati iremediabil placa de baza sau alte componente ale pc-ului ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum