Vizitator catalinirimia Postat Octombrie 22, 2013 Partajează Postat Octombrie 22, 2013 Salut. Am o pereche de boxe Pioneer mai batrane un pic, mostenite dar cu majoritatea difuzoarelor defecte.Acum, eu as vrea sa le schimb toate difuzoarele la ambele.Modelul boxelor este CS-997, ele inca merg, in special difuzoarele de joase, pana la un anumit nivel de volum. Daca ridic mai mult deja unul dintre ele incepe si scoate distorsionari si zgomote pe care celalalt din boxa cealalta nu le scoate. Si deci raman cu un singur difuzor intreg si nu are rost sa schimb totul si sa il pastrez pe acela.Acum, postul asta e aici pentru ca as vrea "sfaturi si indicatii". Ce difuzoare sa pun in schimb, de unde sa le procur si cat m-ar costa?Am incercat eu sa caut pe net, poate gasesc dar fara succes, in primul rand datorita faptului ca difuzoarele au flanse de se prind pe incinta, mai ales cele mici(inalte si medii) au flanse mari. Si ce difuzoare gasesc pe net, fie medii, fie inalte, nu gasesc cu flanse. Si nu vreau sa renunt la inelele de plastic originale ale boxelor care vin peste difuzoare de mascheaza prinderea.Daca ajuta cu ceva, amplificatorul cu care vreau sa le folosesc este un Denon PMA-280.Cu ocazia asta o sa se modifice si calitatea sunetului si probabil si volumul. Banuiesc... Link spre comentariu
radu ionel Postat Octombrie 24, 2013 Partajează Postat Octombrie 24, 2013 Ai incerc sa schimbi boxele intre ele ,sa nu fie ceva defectiuni din amplicator???(distorsiunile la acelasi nivel apar si pe celalalt canal???) Link spre comentariu
Vizitator catalinirimia Postat Octombrie 24, 2013 Partajează Postat Octombrie 24, 2013 Nu, nu e problema din Amplificator pentru ca il folosesc cu alte boxe si nu are nicio problema.Difuzoarele sunt defecte. Mediile și inaltele sunt membranele sparte.Pe mine ma interesează strict difuzoare de schimb, in special mediile si inaltele pentru ca cele de joase le-as găsi ușor. Recomandări de producători si sa se potrivească in funcție de calculul de litraj, sa nu dau bani pe ceva care nu ar da randament in incintele respective. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum