Vizitator Sorin Felea Postat Septembrie 11, 2017 Partajează Postat Septembrie 11, 2017 Am rezolvat, la sugestia lui "gigel_t" am inlocuit cu un TNY care sa dovedit perfect compatibil, din pacate nu am gasit capsula originala asa ca am improvizat.....a.jpgb.jpgMultumesc tare mult la toata lumea.Cu stima. salut ma poti ajuta si pe mine cu mai multe detalii sau poze pentru adaptarea care ati facut-o la invetorul Gys 5000 , va aduc la cunostiinta ca am cunostiinte minime in acest domeniu al electronica Link spre comentariu
Vizitator djdolphins07 Postat Mai 30, 2018 Partajează Postat Mai 30, 2018 (editat) Salutare, ore cum as putea sa repar butonul de amperaj up, celelalte butoane functioneaza ok. atasez si o poza... nu cred ca e vorba de ceva mai complicat, astept pareri. multumesc mai mult cred ca tata a lovit cu ceva butonul si nu mai vrea sa functioneze... Editat Mai 31, 2018 de djdolphins07 Link spre comentariu
validae Postat Mai 31, 2018 Partajează Postat Mai 31, 2018 Trebuie dat jos panoul frontal care conţine tastatura de control. Acea tastatură e formată din două folii metalizate şi una separatoare.Contactele sunt ca nişte discuri, iar traseele dintre ele sunt ca nişte linii şerpuite, toate fiind realizate prin depunerea unui strat metalic.Uneori traseele unor butoane se întrerup, chiar de lîngă tasta în cauză. Depanarea e relativ simplă, fie se cumpără o fiolă cu vopsea conductivă pe bază de argint coloidal şi se trasează un strat peste zona întreruptă, fie se lipeşte un fir subţire de cupru dezizolat (liţă din cabluri) peste zona întreruptă, acoperind-o cu o bucăţică de scoci. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 31, 2018 Partajează Postat Mai 31, 2018 (editat) Unele butoane pot avea si un disc metalic lipit printre folii, verificati daca e ceva urma de oxid, mizerie sau uzura pe conturul discului sau un centru unde inchide contactul, intrerupere pe traseu, etc. Daca permite spatiul puteti inlocui ambele butoane cu microswitch-uri puse pe o placuta cu gaurele. E usor de facut. O poza din interior ar fi si mai utila. Editat Mai 31, 2018 de Vizitator completare Link spre comentariu
SHONELU Postat August 7, 2018 Partajează Postat August 7, 2018 Pune locatia la profil si poate te ajuta cineva apropiat. Link spre comentariu
Armen Postat Iunie 22, 2020 Partajează Postat Iunie 22, 2020 (editat) Ne puteți arăta diagrama electrică a acestei modificări ? Editat Iunie 23, 2020 de validae Link spre comentariu
catalin004 Postat Februarie 13 Partajează Postat Februarie 13 Salutare...am si eu un astfel de aparatcu NCP1055 defect, la quintrix scrie ca il au pe stoc insa fizic nu exista la ei (la arad nu comand ca nu face aparatul cat piesa si transport). As vrea sa ii montez TNY268, a mers treaba cu acest integrat? adica a tinut in timp? Multumesc Link spre comentariu
YO9IBC Postat Februarie 13 Partajează Postat Februarie 13 https://www.electronicservice.ro/en/cumpara/ncp1055-ons-ld2-5520512 Link spre comentariu
catalin004 Postat Februarie 14 Partajează Postat Februarie 14 Dupa cum am spus nu doresc sa platesc transport pt o piesa...aparaul fiind slab calitativ. Am pus TNY268PN (gasit prin dezmembrari) si se pare ca functioneaza, l-am montat exact ca in pozele colegului Pin 1 TNY la Pin 1 NCP; Pin 4 TNY la Pin 2 NCP; Toti pinii de la S uniti si pusi la GND (sunt uniti si intern); Pinul 5 de la drena la iesirea de la bobina trafo chopper (+310 intra prin aceasta bobina).L-am unit printr-un fir izolat, intrucat acolo unde a conturnat am luat hotararea de a da 2-3 gauri cu spiral de 1mm - m-am gandit ca a strapuns ceva si din cauza asta s-a ars integratul original. Functioneaza...pana la pocnirea IGBT-urilor in viitorul apropiat.... Niste aparate foarte prost facute..Spor! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum