Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

GYS Inverter 5000

nickrvl

Postări Recomandate

Poate stie cineva ce fel de componenta este acea de linga traf, se vede arsa....., face parte din "blocul" de alimentare , pe primarul trafului SMPS. Tranzistor ar trebuii sa fie, pe ea am reusit sa deslusesc doar N55.....

Posted Image

Posted Image

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 38
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nickrvl

10

• codrut

5

• Nikk

5

• Phaeton

4

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Link-ul este incomplet.Atasez fisierul ...

Da, ceva de acest tip....., speram sa stie "cineva" precis totusi ce fel de componenta este altfel trebuie sa ma hotarasc la un anume tip sa o comand si "sa risc" montind-o, sa vad daca functioneaza sau nu.....
Link spre comentariu

Ati gasit piesa undeva? eu nu gasesc varianta smd.

Nici eu nu o gasesc in varianta cu trei picioare, astept sa-mi soseasca in varianta cu 8 sau 5 si o sa vad cum o adaptez.......
Link spre comentariu

Am rezolvat, la sugestia lui "gigel_t" am inlocuit cu un TNY care sa dovedit perfect compatibil, din pacate nu am gasit capsula originala asa ca am improvizat.....post-9441-13982970456_thumb.jpgpost-9441-139829704578_thumb.jpgMultumesc tare mult la toata lumea.Cu stima.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări