Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

O SCHEMA DE TERMOMETRU ???

TAO

Postări Recomandate

• Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• TAO

9

• niq_ro

5

• Kreator

4

• blackthorium

2

Top autori în acest subiect

MA POATE AJUTA CINEVA CU O SCHEMA DE TERMOMETRU CARE SA INDICE DE LA -50 LA +50 GRADE CU AFISAJ ??????SI DACA SE POATE SI CEAS PE ACELASI PLACAT CU ALIMENTARE DE LA AUTO

OffTopic~~deblocheaza Caps Lock :yawinkle: :smt006
Link spre comentariu

va multumesc mult pentru efortul depus rugamintii mele , dar stiti voi la omul sarac nici boii nu trag , adic vreau o schema cat se poate de usoara si cu tot cu placat inscriptionat numai termometru . aflandu-ma in fata unei dileme, aceea de a alege dintr-o multime de scheme sugerate de voi , iar eu fiind un novice in ale electronicii .

Link spre comentariu

rog si eu pe blacktorium sau pe kreator daca au facut un termometru dupa schemele lor postate sa-mi arate si mie un placat desenat si amplasarea pieselor . sarumana

Uite cablajul meu... De fapt aici eu am facut un regulator de T (de aia e comparator si operationalul ala acolo). Tu poti folosi doar partea de citire-afisare... Schema am realizat-o si merge. Daca vei si schema electrica, da-mi mail.
Link spre comentariu

schema lu' blacktorium e super simpluta ............ iar lu' kreator ai mersi ptr. placat si daca poate face un efort cu schema el. ai mersi si mai mult :partyman: . da-mi un semnal daca ai primit un pm.stiam ca o sa gasesc numai oameni de treaba aici

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări