oldskull Postat Octombrie 25, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2013 Multi ani mi-am dorit un set de jante de aliaj originale noi.Cand am avut ocazia nu am ratat-o. Link spre comentariu
oldskull Postat Octombrie 26, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2013 In pofida rulajului foarte mic al masinii vechimea isi spune cuvantul deci evacuarea necesita schimbarea integrala.Am profitat de o alta ocazie si am luat una originala completa. Link spre comentariu
oldskull Postat Octombrie 26, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2013 Anul viitor voi inlocui si farurile cu cele din fotografiile de mai jos, care sunt, din fericire, noi. Link spre comentariu
oldskull Postat Octombrie 27, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2013 A urmat un radiator nou, de rezerva. Link spre comentariu
oldskull Postat Octombrie 27, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2013 Catalogul de prezentare a modelului, editia franceza din anul 1990. Link spre comentariu
oldskull Postat Octombrie 27, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2013 Cum timpul nu iarta nimic si pe nimeni, nici furtunul din partea superioara a radiatorului nu a scapat de imbatranire, avand o fisura in interior, in partea de la radiator.Cu toate ca nu picura/curgea pe acolo, dand semne vizibile de batranete l-am inlocuit. :)Ne mai gasind in reteaua Renault am fost obligat sa cumpar aftermarket produs de GATES, identic cu originalul.Gasindu-le pe ambele le-am luat si inlocuit doar cel de sus, cu coliere noi. Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Octombrie 27, 2013 Partajează Postat Octombrie 27, 2013 Dar se pare ca stati bine si la capitolul finante ,ca nu sunt asa ieftine piesele ....! Link spre comentariu
oldskull Postat Octombrie 27, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2013 Nimic nu e ieftin in ziua de azi si nimic nu se realizeaza fara sacrificii.Fiind vorba de pasiunea mea, mai mult decat un hobby, fac foarte multe sacrificii, mai ales financiare, pentru ea. :)In acelasi timp, marea majoritate a pieselor cumparate pana in prezent, nu provin din reteaua Renault unde preturile sunt uneori prohibitve. ;)Exista, din fericire, alte surse externe de unde se pot procura piese noi mult mai ieftin decat din reteaua Renault. ;)Totul e sa stii unde sa cauti si sa ai rabdare. Link spre comentariu
oldskull Postat Octombrie 28, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2013 Mult timp am cautat un card de asistenta rutiera "Renault Asistencia" impreuna cu portul lui original.Anul trecut, prin bunavointa unui amic spaniol l-am avut. Link spre comentariu
oldskull Postat Octombrie 28, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2013 Fiind un model fabricat in Franta, la inceputul anilor '90, a avut din fabrica, montate, becuri cu difuzor galben, in faruri.Cum aceste becuri, cu difuzor galben fix, nu se mai produc de ani buni, cand am avut ocazia am luat 2 New Old Stock. Link spre comentariu
oldskull Postat Octombrie 28, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2013 Dat fiind faptul ca amortizoarele fata au fost inlocuite de mine personal cu 4 ani in urma intrucat unul din ele avea tija stramba in urma unei gropi mari luata in plin, mai demut, am obtinut o pereche pentru spate, BOGE (Made in Germany) produse pentru Renault (originale), cu ulei ca si cele de pe masina. Link spre comentariu
oldskull Postat Octombrie 29, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2013 Fiind actualmente in conservare, cateva consumabile gen kit tamburi nu strica, just in case. Link spre comentariu
oldskull Postat Octombrie 29, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2013 O alta piesa din categoria consumabilelor procurate deja este pompa de apa originala si ea. Link spre comentariu
madcox Postat Octombrie 31, 2013 Partajează Postat Octombrie 31, 2013 Esti maniac rau. Masina arata incredibil de bine. Nu pot sa imi imaginez efortul financiar pentru a o mentine in starea asta.Felicitari. Link spre comentariu
oldskull Postat Octombrie 31, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2013 Multumesc!Stiu.E "slabiciunea" mea. Din fericire rezultatul obtinut ma motiveaza sa continui pe acest "drum". Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum