Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Renault 25 Turbo-DX 1990 - Pasiunea mea

oldskull

Postări Recomandate

• Răspunsuri 72
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• oldskull

61

• bibanu47

6

• stefan94stefan

2

• strombi

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Cum timpul nu iarta nimic si pe nimeni, nici furtunul din partea superioara a radiatorului nu a scapat de imbatranire, avand o fisura in interior, in partea de la radiator.Cu toate ca nu picura/curgea pe acolo, dand semne vizibile de batranete l-am inlocuit. :)Ne mai gasind in reteaua Renault am fost obligat sa cumpar aftermarket produs de GATES, identic cu originalul.Gasindu-le pe ambele le-am luat si inlocuit doar cel de sus, cu coliere noi. :)post-26091-139829698926_thumb.jpgpost-26091-139829698935_thumb.jpg

Link spre comentariu

Nimic nu e ieftin in ziua de azi si nimic nu se realizeaza fara sacrificii.Fiind vorba de pasiunea mea, mai mult decat un hobby, fac foarte multe sacrificii, mai ales financiare, pentru ea. :)In acelasi timp, marea majoritate a pieselor cumparate pana in prezent, nu provin din reteaua Renault unde preturile sunt uneori prohibitve. ;)Exista, din fericire, alte surse externe de unde se pot procura piese noi mult mai ieftin decat din reteaua Renault. ;)Totul e sa stii unde sa cauti si sa ai rabdare. :)

Link spre comentariu

Fiind un model fabricat in Franta, la inceputul anilor '90, a avut din fabrica, montate, becuri cu difuzor galben, in faruri.Cum aceste becuri, cu difuzor galben fix, nu se mai produc de ani buni, cand am avut ocazia am luat 2 New Old Stock. :)post-26091-139829699113_thumb.jpg

Link spre comentariu

Dat fiind faptul ca amortizoarele fata au fost inlocuite de mine personal cu 4 ani in urma intrucat unul din ele avea tija stramba in urma unei gropi mari luata in plin, mai demut, am obtinut o pereche pentru spate, BOGE (Made in Germany) produse pentru Renault (originale), cu ulei ca si cele de pe masina. :)post-26091-139829699248_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări