oldskull Postat Ianuarie 26, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2014 Ultimele achizitii: Link spre comentariu
oldskull Postat Ianuarie 26, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2014 Avand 'model' farurile si proiectorul de rezerva, am procedat la confectionarea de sabloane din hartie si apoi decuparea foliei OraGuard ('stone chip') pentru farurile si proiectoarele montate pe masina. Link spre comentariu
oldskull Postat Februarie 19, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2014 Spray-ul cu adeziv de contact pt fetele de usi - fata. Link spre comentariu
oldskull Postat Februarie 20, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2014 Ieri am inceput reconditionarea capacelor jantelor de aliaj:- matuire;- degresare;- primer.Pana in prezent. Link spre comentariu
oldskull Postat Februarie 22, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2014 Dupa al doilea strat de primer. Link spre comentariu
oldskull Postat Martie 7, 2014 Autor Partajează Postat Martie 7, 2014 Intre timp am achizitionat cele necesare reviziei instalatiei de racire a motorului si un kit de ambreiaj care va fi montat curand de asemenea intrucat rulmentul de presiune se face auzit.Termocupla: Link spre comentariu
oldskull Postat Martie 7, 2014 Autor Partajează Postat Martie 7, 2014 Termostatul: Link spre comentariu
oldskull Postat Martie 7, 2014 Autor Partajează Postat Martie 7, 2014 Kit-ul de ambreiaj cu mandrina de centrare inclusa! (singurul producator care o livreaza!) Link spre comentariu
oldskull Postat Martie 7, 2014 Autor Partajează Postat Martie 7, 2014 Astazi dupa amiaza am inceput revizia sistemului de racire.Pana in prezent am demontat toate piesele pentru a putea avea loc si scoate radiatorul vechi si golit instalatia de lichid de racire.Maine continuarea si fotografii. Link spre comentariu
oldskull Postat Martie 8, 2014 Autor Partajează Postat Martie 8, 2014 Astazi, pana in prezent:- decuplat cablajul de la termocupla;- scos radiator;- demontat suportii de pe radiator;- introdus suportii metalici in baie de Feruginol unde vor sta 24 de ore pentru a scapa de rugina superficiala. Link spre comentariu
oldskull Postat Martie 8, 2014 Autor Partajează Postat Martie 8, 2014 'Fata' masinii se odihneste la cald pt cateva zile. Link spre comentariu
oldskull Postat Martie 12, 2014 Autor Partajează Postat Martie 12, 2014 Azi am scos 'de la murat' suportii metalici ai ELV-ului, i-am clatit, degresat si apoi aplicat primer. :)Fotografii cu ei maine, dupa uscare si dupa vopsire. ;) Link spre comentariu
oldskull Postat Martie 13, 2014 Autor Partajează Postat Martie 13, 2014 Suportii metalici de pe radiator dupa curatarea cu acid si primer:Si radiatorul nou gata 'echipat':buson nou original: Link spre comentariu
oldskull Postat Martie 13, 2014 Autor Partajează Postat Martie 13, 2014 Autocolantul refacut dupa cel original si aplicat la locul lui:termocupla noua Valeo: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum