oldskull Postat Decembrie 2, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2013 Am profitat de Black Friday si comandat radiator nou Valeo si toba finala noua Walker la un super pret! Daca tot voi innoi sistemul de racire complet (pompa de apa e deja montata, urmeaza radiatorul, termostatul si termocupla) am luat si un buson nou pt radiator (cel de umplere). Link spre comentariu
oldskull Postat Decembrie 3, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2013 Azi am primit radiatorul si finala. Link spre comentariu
oldskull Postat Decembrie 4, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2013 Daca tot e luna cadourilor am luat aceste "dopuri" de care voi avea nevoie in primavara cand reincep lucrul la masini. Link spre comentariu
oldskull Postat Decembrie 6, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2013 Daca tot am avut azi drum pe langa distribuitorul de organe de asamblare cel mai apropiat am luat 2 piulite si 2 saibe de 8mm din inox A2 pentru colierul metalic de la toba finala. Link spre comentariu
oldskull Postat Decembrie 17, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2013 Ramasesem dator masinii cu tamponul pt finala. Azi l-am bifat. Link spre comentariu
oldskull Postat Decembrie 23, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2013 Azi am inceput reconditionarea fetelor de usi care au materialul textil dezlipit pe alocuri. "Inainte" de lipire (dupa curatare). Link spre comentariu
oldskull Postat Decembrie 24, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 24, 2013 Dupa lipire. Link spre comentariu
oldskull Postat Decembrie 31, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2013 Oldschool & co (Renault 25 Turbo-DX, Renault 21 GTS Symphonie & Volvo 240 Dl) va doresc un An Nou plin cu bucurii si impliniri!LA MULTI ANI 2014! Link spre comentariu
madcox Postat Ianuarie 6, 2014 Partajează Postat Ianuarie 6, 2014 La multi ani bucurosi si tie. :)Cum ai procedat la lipirea tapiteriei desprinse?Ai dezlipit total si apoi ai lipit la loc? Cu ce ai lipit? Link spre comentariu
oldskull Postat Ianuarie 6, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2014 In cazul 'fetelor de usi' spate am dezlipit doar portiunile partial dezlipite si apoi le-am relipit intrucat nu era materialul dezlipit de pe suprafata mare. :)Am utilizat adeziv tip Prenadez.Cele de la portierele fata vor fi refacute dupa metoda 'clasica':- dezlipit integral materialul;- spalat;- lasat la uscat;- smirgheluit suportul ('cartonul');- aplicat adeziv de contact (import Germania) pe suport si pe material si apoi intins pe suport (materialul) si presat. ;)Aceasta lucrare va fi facuta in primavara cand temperaturile imi vor permite sa lucrez afara (sa se usuce adezivul afara). Link spre comentariu
madcox Postat Ianuarie 6, 2014 Partajează Postat Ianuarie 6, 2014 Adezivul de import este tot gen "Prenandez" ? Link spre comentariu
oldskull Postat Ianuarie 7, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2014 Nu.E adeziv de contact, transparent, mult mai putin dens decat Prenadez-ul si nu atat de intens mirositor.Nu pateaza materialul, in plus ( nu il imbiba ca Prenadez-ul). :)Ai fotografie atasata cu genul de adeziv pe care il voi avea. :)MARTRIM (acesta e din U.K.). Link spre comentariu
madcox Postat Ianuarie 8, 2014 Partajează Postat Ianuarie 8, 2014 Multumesc de informatii.Intrebasem de adeziv caci si eu ma gandeam ca prenandezul este posibil sa imbibe cam mult tesatura. Acum m-am lamurit. Link spre comentariu
oldskull Postat Ianuarie 9, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2014 N-ai pt ce. :)Am utilizat Prenadez pentru fetele de la portierele spate intrucat materialul textil cu care sunt ele tapitate era doar putin dezlipit, pe alocuri si n-am avut alt adeziv la indemana (cele de contact, la spray se gasesc doar in afara).La cele de la portierele fata voi utiliza unul de contact pentru ca materialul textil e dezlipit pe suprafata destul de mare. Oricum voi inlocui si 'buretele' (spuma) care este intre suportul rigid al panourilor si textil (care s-a 'batut' si 'tocat') - la cele din fata. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum