Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Renault 21 GTS Symphonie 1991 - "The lady in red"

oldskull

Postări Recomandate

Am profitat de Black Friday si comandat radiator nou Valeo si toba finala noua Walker la un super pret! :101 Daca tot voi innoi sistemul de racire complet (pompa de apa e deja montata, urmeaza radiatorul, termostatul si termocupla) am luat si un buson nou pt radiator (cel de umplere). :)post-26091-139829718577_thumb.jpgpost-26091-139829718588_thumb.jpg

Link spre comentariu

Daca tot am avut azi drum pe langa distribuitorul de organe de asamblare cel mai apropiat am luat 2 piulite si 2 saibe de 8mm din inox A2 pentru colierul metalic de la toba finala. :)

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

In cazul 'fetelor de usi' spate am dezlipit doar portiunile partial dezlipite si apoi le-am relipit intrucat nu era materialul dezlipit de pe suprafata mare. :)Am utilizat adeziv tip Prenadez.Cele de la portierele fata vor fi refacute dupa metoda 'clasica':- dezlipit integral materialul;- spalat;- lasat la uscat;- smirgheluit suportul ('cartonul');- aplicat adeziv de contact (import Germania) pe suport si pe material si apoi intins pe suport (materialul) si presat. ;)Aceasta lucrare va fi facuta in primavara cand temperaturile imi vor permite sa lucrez afara (sa se usuce adezivul afara). :da

Link spre comentariu

Nu.E adeziv de contact, transparent, mult mai putin dens decat Prenadez-ul si nu atat de intens mirositor.Nu pateaza materialul, in plus ( nu il imbiba ca Prenadez-ul). :)Ai fotografie atasata cu genul de adeziv pe care il voi avea. :)MARTRIM (acesta e din U.K.). :dapost-26091-139829735081_thumb.jpg

Link spre comentariu

N-ai pt ce. :)Am utilizat Prenadez pentru fetele de la portierele spate intrucat materialul textil cu care sunt ele tapitate era doar putin dezlipit, pe alocuri si n-am avut alt adeziv la indemana (cele de contact, la spray se gasesc doar in afara).La cele de la portierele fata voi utiliza unul de contact pentru ca materialul textil e dezlipit pe suprafata destul de mare. :jytuiyu Oricum voi inlocui si 'buretele' (spuma) care este intre suportul rigid al panourilor si textil (care s-a 'batut' si 'tocat') - la cele din fata. :da

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări