bibanu47 Postat Aprilie 19, 2014 Partajează Postat Aprilie 19, 2014 Buna seara,Daca motorul are 83.000 km reali si avand si in vedere ca este fabricat pe timpul cand piesele erau de calitate si durabile in timp,masina asta are toate sansele sa mai ruleze ani buni si multi km pana la reparatia motorului.Arata splendid,aproape ca a ta,ferice de cel care o sa intre in posesia ei. Link spre comentariu
oldskull Postat Aprilie 19, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2014 Buna seara,La cum arata se vede ca a fost o masina foarte bine intretinuta.Luciul vopselei, starea tapiteriei sunt 2 dovezi ale originalitatii ei si starii foarte bune raportat la varsta.Sper sa ajunga pe maini bune. Link spre comentariu
oldskull Postat Aprilie 20, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2014 Profitand de ziua care a inceput bine, cer senin si cald deocamdata, am aplicat folia Stoneguard pe faruri si proiectoarele de ceata. Link spre comentariu
oldskull Postat Aprilie 21, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2014 Inca o zi minunanta dpdv meteo, inca o operatiune bifata. Link spre comentariu
oldskull Postat Aprilie 25, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2014 Mai devreme am terminat de revopsit capacele jantelor din aliaj (Speedline fabricate in Italia). 2 straturi de vopsea metalizata Gris Platine si 2 de lac. Nu pot posta fotografiile acum. Voi incerca mai tarziu. Link spre comentariu
oldskull Postat Mai 17, 2014 Autor Partajează Postat Mai 17, 2014 De cand nu am mai updatat topicul am facut urmatoarele: - montat capacele jantelor din aliaj, care au fost revopsite in culoarea jantelor; - facut I.T.P.; - montat carbuni noi la releul Valeo Fabricat in Franta si montat releul la alternator; - comandat si primit mansonul de cauciuc de la timonerie (de la cutie) original Renault si cumparat piulita M8 din inox A2 cu autoblocare; - cumparat folie pt izolat caroseria, 3 tuburi de teroson Car System (Fabricat in Germania), 1 rola de banda de hartie si izolat caroseria; - terosonat pasajele rotilor fata, pragurile si podeaua. Fotografiile mai tarziu, cand voi avea chef sa le uploadez pe un site de profil. Link spre comentariu
bibanu47 Postat Mai 17, 2014 Partajează Postat Mai 17, 2014 Buna dimineata, Ma interesa daca ti-au reusit lipiturile carbunilor pe releu si cum se comporta din punct de vedere al incarcarii. 1 Link spre comentariu
oldskull Postat Mai 18, 2014 Autor Partajează Postat Mai 18, 2014 Au reusit lipiturile, dupa ingelungi insistente, dupa ce am curatat suprafata, aplicat sacaz la greu si apoi cositorit. Inca n-am masurat cat incarca, dar nu se mai aprinde martorul din bord care semnaleaza o defectiune a sistemului de incarcare, ca atunci cand era montat releul nou aftermarket (fabricat in Anglia teoretic). Voi masura zilele acestea si postez aici. Link spre comentariu
bibanu47 Postat Mai 18, 2014 Partajează Postat Mai 18, 2014 Scria pe vreo eticheta sau pe cutie ca este produs in Anglia sau efectiv era stantat de fabrica direct pe releu? Link spre comentariu
oldskull Postat Mai 18, 2014 Autor Partajează Postat Mai 18, 2014 E imprimat pe releu cu galben un cod si "England". Voi posta fotografii cu releul nou si cel vechi original Valeo saptamana viitoare. Link spre comentariu
oldskull Postat Mai 21, 2014 Autor Partajează Postat Mai 21, 2014 (editat) Azi am cumparat 3 suruburi din inox A2 cu care le-am inlocuit pe cele de la capacul delco. De acum inainte nici acolo nu voi mai vedea rugina! Editat Mai 21, 2014 de oldskull Link spre comentariu
bibanu47 Postat Mai 21, 2014 Partajează Postat Mai 21, 2014 Salut, Chiar daca sunt de inox,pe orice surub desfacut si remontat sa pui putin vaselina intotdeauna,nu mai este inoxul de alta data si acolo nu umbli toata ziua . 1 Link spre comentariu
oldskull Postat Mai 22, 2014 Autor Partajează Postat Mai 22, 2014 Buna ziua, Asa voi proceda. Multumesc pentru sfat! Link spre comentariu
oldskull Postat Iulie 18, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 18, 2014 De cand n-am mai postat a rulat aproximativ 1000km fara nici o problema tehnica. I-am luat anvelope de vara, BF Goodrich G-Grip. Fotografii curand, dupa ce le voi incarca pe un site dedicat... 1 Link spre comentariu
bibanu47 Postat Iulie 18, 2014 Partajează Postat Iulie 18, 2014 Bine ai revenit, Posteaza cu programelul asta : http://postimage.org/ free upload pictures Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum