oldskull Postat Aprilie 16, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 16, 2014 Detinand de ceva vreme 2 masini franceze, pe care le si intretin personal, am invatat ca e bine sa ai un minim de piese de rezerva intrucat nu se stie daca se vor mai gasi pe piata la momentul la care cea/cele montata/e pe masina se defecteaza.Sunt genul caruia ii place sa anticipeze, din timp, eventualele defectiuni (neplaceri) si sa aiba pregatite solutiile (piesele). ...mai de moda veche. Link spre comentariu
bibanu47 Postat Aprilie 16, 2014 Partajează Postat Aprilie 16, 2014 Tu nu stii ca intotdeauna "hotul striga hotiiiiiiiiiii "Eu te "critic" pe tine dar am magazia plina de piese de Audi,cred ca 5 generatii de acum incolo nu ar putea sa le foloseasca. Link spre comentariu
oldskull Postat Aprilie 16, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 16, 2014 Am realizat ca era o critica constructiva. Numai cine nu detine/a detinut o masina veche nu stie ca a avea un stoc de piese este vital pentru buna functionare a ei si longevitate, mai ales! ---Una din fotografiile cele mai reusite (placute mie) cu 'vedeta' acestui topic. Link spre comentariu
oldskull Postat Aprilie 16, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 16, 2014 Mai devreme am inceput curatarea fetei de usa de la pasager, de buretele vechi si copt. Link spre comentariu
bibanu47 Postat Aprilie 16, 2014 Partajează Postat Aprilie 16, 2014 Vad ca in poza mai de sus a cam inceput sa-ti placa deja la iarba verde. Referitor la tapiteriile portierelor,stiu ca exista niste covor de burete pe care se monteaza parchetul laminat si exista la metru in comert. http://www.depozit-online.ro/shop/acces ... osime-1-mp Link spre comentariu
oldskull Postat Aprilie 17, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2014 Fotografia este de anul trecut, vara, dupa o spalare a masinii. ---Pentru reconditionarea fetelor de usi am achizitionat deja burete (o placa) de 5mm grosime.Imi ajunge pentru cele de la portierele fata sigur.Posibil si pentru una din cele de la portierele spate. La 10 lei placa de burete e ok zic eu... raportat la cat costa retapitarea lor la o firma de profil. Am confectionat deja sabloanele din hartie dupa buretele vechi, pentru portierele fata si am decupat dupa ele buretele pentru cea de la sofer.Urmeaza lipirea lui de panou si apoi lipirea materialului textil de burete.Fotografii pe masura ce avansez. Link spre comentariu
bibanu47 Postat Aprilie 17, 2014 Partajează Postat Aprilie 17, 2014 Buna ziua?Cu ce le lipesti?Nu dai cu pensula un strat subtire de prenandez? Link spre comentariu
oldskull Postat Aprilie 17, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2014 Buna seara, Am gasit si in Romania, pe internet, cu ajutorul unui conational stabilit in Marea Britanie, spray cu adeziv de contact, special conceput pentru tapiterie, adeziv care nu imbiba materialul textil si pateaza cum face prenadezul uneori. As fi utilizat Prendez daca materialul textil care acopera fetele de usi nu era atat de subtire si nu se pata atat de usor (pete vizibile in lumina). Acesta este adezivul la care ma refer. Cumparat de pe www.polymag.ro (pentru cei interesati). Link spre comentariu
bibanu47 Postat Aprilie 17, 2014 Partajează Postat Aprilie 17, 2014 Sincer nici nu am stiut ca exista asa ceva in comert,asa este cand te ocupi numai de fiare. :jytuiyuEu am ramas la stadiul de... prenandez,adica la Pentium 1 pe undeva Link spre comentariu
oldskull Postat Aprilie 18, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2014 Eu am vazut, prima data, un asemenea adeziv, in episodul Wheeler Dealer in care Edd China a reconditionat acel Porsche Targa verde, importat din SUA, cu jante de aliaj FOOSE. A utilizat adezivul de contact la spray pentru a lipi un material textil ('mocheta acustica') pe interiorul plafonului detasabil. Link spre comentariu
oldskull Postat Aprilie 18, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2014 Iata cum arata masina in 2006 cand a fost adusa in Romania. Link spre comentariu
oldskull Postat Aprilie 18, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2014 Al doilea Renault 21 GTS, ceva mai mic insa Link spre comentariu
bibanu47 Postat Aprilie 18, 2014 Partajează Postat Aprilie 18, 2014 Ai inceput sa colectionezi din astea la scara redusa ca sa-ti ramana spatiu in garaj? Cand ma gandesc numai la impozitul anual care il platesti la primarie pentru 3 masini,fara sa mai discutam de asugurari si alte rovniete,ma apuca groaza.Sper ca nu platesti la toate? Link spre comentariu
oldskull Postat Aprilie 18, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2014 Pana in prezent am doar 1 Renault 25 scara 1:43 si un Renault 21 GTS 1:43.Fiind pasionat al modelelor scara 1:1 am considerat necesar sa am si exemplarele la scara redusa. :)Referitor la taxe si impozite, platesc asigurare si rovinieta doar la masina care circula zilnic, adica Volvo.In rest impozitul care e obligatoriu si ITP-ul pentru a le mentine 'in carti' dpdv al actelor. Link spre comentariu
oldskull Postat Aprilie 19, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2014 Un Renault 21 GTL Symphonie (Phase 1) impecabil. http://www.mobile.de/ro/marc%C4%83/rena ... 88907.html Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum