electrod90 Postat Octombrie 21, 2013 Partajează Postat Octombrie 21, 2013 Salutare .. pe scurt vreau sa achizitionez un kit de diagnoza pentru PC ce imi recoandati ? pana in 80-100 euro, banuiec ca trebuie sa fie ceva profi astept cateva recomandari multumesc Link spre comentariu
gcom61 Postat Octombrie 22, 2013 Partajează Postat Octombrie 22, 2013 Depinde pt ce masini(marca) doresti.Unul general si mai limitat elm... Link spre comentariu
electrod90 Postat Octombrie 22, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2013 Depinde pt ce masini(marca) doresti.Unul general si mai limitat elm...Am specificat Pc si Laptop (placi de baza ) Link spre comentariu
gcom61 Postat Octombrie 22, 2013 Partajează Postat Octombrie 22, 2013 Sa inteleg ca de fapt doresti sa achizitionezi un laptop si/sau un PC ,pe care sa-l folosesti pt diagnoza auto?Nu stiu cati din cei care au citit anuntul s-au gandit la asta.... Link spre comentariu
electrod90 Postat Octombrie 22, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2013 Sa inteleg ca de fapt doresti sa achizitionezi un laptop si/sau un PC ,pe care sa-l folosesti pt diagnoza auto?Nu stiu cati din cei care au citit anuntul s-au gandit la asta....vreau sa ahizitionez un kit pentru dagnoza PC si laptop ... nu vad ce e asa de greu de inteles .... un dispozitiv cu care sa pot detecta eventualele defecte la desktop si laptop .... se poate explica si altfel? Link spre comentariu
gcom61 Postat Octombrie 22, 2013 Partajează Postat Octombrie 22, 2013 ...si eu care credeam ca vrei pt diagnoza auto..... Link spre comentariu
electrod90 Postat Octombrie 25, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2013 ...si eu care credeam ca vrei pt diagnoza auto.....up Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum