oldskull Postat Mai 21, 2014 Autor Partajează Postat Mai 21, 2014 Buna dimineata, Condensatorul nu e umflat. Eu suspectam integratul si/sau condensatorul. Lamela cu contact platinat ar trebui inlocuita, nu? Gasesc asa ceva de cumparat? Link spre comentariu
bibanu47 Postat Mai 21, 2014 Partajează Postat Mai 21, 2014 Buna dimineata, De obicei decat trebuie curatat contactul cu putin smirgher de platina si cu un patent cu ciocuri ascutite sau o penseta se remodeleaza lamela deoarece in timp de bombeaza de la jumatate si nu mai calca in centru contactului fix al releului. 1 Link spre comentariu
oldskull Postat Mai 21, 2014 Autor Partajează Postat Mai 21, 2014 Buna ziua, Multumesc pentru pont si explicatii! Asa voi face! Deja mi-e dor de sunetul scos de releul HELLA, cu care m-am obisnuit in atatia ani (zeci de ani) incat de abia astept sa il montez la loc. Link spre comentariu
bibanu47 Postat Mai 21, 2014 Partajează Postat Mai 21, 2014 Buna ziua Cand ai ocazia sa postezi o poza cu terminalele lui,sunt curios daca nu cumva este un releu de semnalizare folosit la o gama mare de autoturisme. 1 Link spre comentariu
oldskull Postat Mai 22, 2014 Autor Partajează Postat Mai 22, 2014 (editat) Buna ziua, Atat releul de semnalizare original (HELLA) cat si cel nou (Febi) au 3 pini (3 'papuci' tip 'tata'). Voi posta o fotografie cu cel original curand. Editat Mai 22, 2014 de oldskull Link spre comentariu
bibanu47 Postat Mai 22, 2014 Partajează Postat Mai 22, 2014 Salut, Am inteles,e din ala clasic cu 3 legaturi. 1 Link spre comentariu
oldskull Postat Mai 23, 2014 Autor Partajează Postat Mai 23, 2014 Buna dimineata, Exact asa arata si cel original. Doar ca are carcasa din plastic negru si nu are urechea de prindere metalica in partea superioara. Link spre comentariu
bibanu47 Postat Mai 23, 2014 Partajează Postat Mai 23, 2014 Buna dimineata, Cel din poza nu este un releu care se monteaza in tablou ci se agata in anumite zone pe caroserie. 1 Link spre comentariu
oldskull Postat Mai 23, 2014 Autor Partajează Postat Mai 23, 2014 (editat) Buna ziua, Corect! --- Masina este acum disponibila. Eventualii amatori ma pot contacta pe privat (mesaj privat). Multumesc! Editat Mai 23, 2014 de oldskull Link spre comentariu
oldskull Postat Mai 24, 2014 Autor Partajează Postat Mai 24, 2014 Mai devreme am terminat de terosonat pasajele rotilor spate si pragurile. Link spre comentariu
bibanu47 Postat Mai 24, 2014 Partajează Postat Mai 24, 2014 Buna seara, Nu vrei sa ne mai postezi si noua poze deloc Te-ai dat si tu cu "cei" din area 51 Nevada? 1 Link spre comentariu
oldskull Postat Mai 25, 2014 Autor Partajează Postat Mai 25, 2014 Buna seara, N-am mai facut fotografii. M-am miscat cat mai repede pt a fi gata (pregatita pt evenutalele vizionari). Azi m-am dat cu ea putin, o incantare. Au admirat-o 2 oameni aflati intre 2 varste, cunoscatori. Cum voi face fotografii le voi posta. ;) Link spre comentariu
Vizitator Bogdan M. Postat Decembrie 29, 2018 Partajează Postat Decembrie 29, 2018 Salut, Am citit tot topicul! Frumoasa masina! O mai ai sau ai vandut-o? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum