Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificare mp3 player

Vizitator vulpecula

Postări Recomandate

Vizitator vulpecula

Hi.Am un mp3 player mai vechi si 2 difuzoare de la un laptop (4 ohm 2W fiecare).Am avut impresia ca le pot conecta la mp3 player si sa functioneze. M-am inselat. Electronica nu e precum instalatiile sanitare :rade: Se aud foarte incet, ca si cand as asculta tot la casti. Si asta dupa ce am taiat si un cablu audio cu jack si m-am chinuit cu ace infipte in mufele alea mici si tot felul de fire. :nebunrau: Din ce am citit pana acum trebuie amplificat semnalul. Am gasit pe net cateva tutoriale despre amplificatoare foarte mici pentru mp3 playere, dar ele se bazeaza pe module de amplificare cumparate si mare parte din ele functioneaza pe baterii.Din ce am cautat pe google nu am gasit nimic de vanzare in romania pentru o amplificare atat de redusa (doar pentru statii audio si difuzoare mari). De construit asa ceva cred ca nici nu se pune problema (cel putin in cazul meu).Respectiva amplificare as vrea sa o alimentez la un incarcator de telefon nokia. Este vreo sansa sa gasesc un astfel de modul micut in romania pe la magazinele de electronice si daca daca ce specificatii ar trebui sa aiba el?Multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ratza

1

• modoran

1

Top autori în acest subiect

O solutie ar fi achizitionarea unor boxe active pentru calculator cu alimentare de la retea, au amplificator inclus si mufa jack ce se conecteaza la mp3-playerul tau la un pret foarte mic.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări