Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

identificare amplificator auto

Postări Recomandate

ieri am luat de la cineva un amplificator auto. la prima vedere ar parea unul destul de "fortos", dar in relitate estimez puterea lui undeva la 50-60W pe canal + 100-120 pe subwoofer. inca nu am reusit sa il probez corespunzator din lispa unui alimentator capabil. i-am facut o proba pe un acumulator de 12v/7.2Ah si led-ul era rosu, semn ca alimentarea ar avea ceva probleme (10V la borne cu amplificatorul conectat). spun despre acele puteri, pentru ca foloseste ca finali irf540, iar ca filtrare are condesatori de 2200uF/35V. vreo idee despre ce marca/model ar fi? pe el nu scrie absolut nimic de care sa ma folosesc la identificarea lui.

atasez si ceva poze :

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

l-am testat pe o sursa pc iar tranzistorii invertorului sunt arsi. abia dupa ce ii voi inlocui voi putea sa masor puterea lui (macar un canal, pentru ca pentru toate canalele imi trebuie o sursa puternica). condensatorii de 2200 sunt la 50V, nu la 35 cum am scris in primul post. ps- eram si eu convins ca este o chinezarie. daca era ceva de firma, avea macar o litera pe el...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări