ovydiub Postat Octombrie 21, 2013 Partajează Postat Octombrie 21, 2013 Salut,Am un invertor Cevik SKI124 cu IGBT-urile in scurt si rezistentele din grila si sursa prajite, IGBT GS30B60K sunt patru la numar. Pe langa cele patru IGBT-uri mai este pocnit si circuitul de comanda care nu stiu ce tip e.Ma puteti ajuta cu o schema, un eventual inlocuitor pentru IGBT disponibil la noi? Link spre comentariu
ARICIU2009 Postat Februarie 5, 2014 Partajează Postat Februarie 5, 2014 pune niste poze Link spre comentariu
Vizitator ovidiu Nastasa Postat Septembrie 26, 2015 Partajează Postat Septembrie 26, 2015 Salut,Am un invertor Cevik SKI124 cu IGBT-urile in scurt si rezistentele din grila si sursa prajite, IGBT GS30B60K sunt patru la numar. Pe langa cele patru IGBT-uri mai este pocnit si circuitul de comanda care nu stiu ce tip e.Ma puteti ajuta cu o schema, un eventual inlocuitor pentru IGBT disponibil la noi?Salut.ai mai facut rost de schema sau ceva?ca si eu am ars placa si nu stiu ce sa fac.mersi Link spre comentariu
SHONELU Postat Septembrie 28, 2015 Partajează Postat Septembrie 28, 2015 Daca vreti sa va ajute cineva, puneti poze cu placile defecte. Link spre comentariu
Vizitator ovidiu Nastasa Postat Octombrie 4, 2015 Partajează Postat Octombrie 4, 2015 Daca vreti sa va ajute cineva, puneti poze cu placile defecte.Aici este.nu imi dau seama ce valoare au cei 9 condensatori.trebuie sa ai dezlipesc iar apoi sa ai masor.cu aparatul de masura pe care il am nu cred ca voi reusi acest lucru Link spre comentariu
Jhn Postat Octombrie 5, 2015 Partajează Postat Octombrie 5, 2015 Vedeti aici : http://www.emil.matei.ro/awelco_mikro_164.php Link spre comentariu
Jhn Postat Octombrie 5, 2015 Partajează Postat Octombrie 5, 2015 Este asemanator cu ce aveti dvs.....candva am reparat si eu un invertor de tipul asta,dar nu se merita efortul. Pe acest forum gasiti m-ai multe detalii.....eu am confectionat o plita termostatata,si m-am "inarmat"cu un letcon de 500W ca sa pot dezlipii tranzistorii igbt,si cu multa rabdare intr-un final am reusit. Link spre comentariu
nickrvl Postat Octombrie 6, 2015 Partajează Postat Octombrie 6, 2015 Am dezlipit/lipit componentele cu ajutorul unui fier de calcat si letcon, am reusit chiar si cu un "feon" in loc de fier de calcat. Link spre comentariu
Vizitator ovidiu Nastasa Postat Octombrie 6, 2015 Partajează Postat Octombrie 6, 2015 am reusit pana la urma sa ai dezlipesc si eu cu fierul de calcat si cu un pistol de lipit.Acum probabil ca sa lipesc condensatorii inapoi probabil am nevoie de un letcon?ce ma indrumati?va multumesc! Link spre comentariu
Daniel Daniel Johny Postat Octombrie 24, 2015 Partajează Postat Octombrie 24, 2015 multa bafta ..... . Acum serios...si eu am incercat aceste aparate sa le repar dar nu mi-au iesit .De fiecare data au facut poc. Am avut semnal bun pe cele doua ramuri ,verificat reactia de curent ,schimbat conzii de inalta tensiune forta ,schimbat igbturi cu hgtg 20n60 capsula to 220 la care am taiat marginea metalica si au facut poc la sudura.Deci este o loterie sa repari acest gen de aparate. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum