Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Integrare 2N5551

zahariaiulian

Postări Recomandate

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zahariaiulian

5

• ratza

4

• andreivlad1999

2

• adicontakt

1

Crede-ma ca am inteles foarte bine ce vrea. I-am dat o schema din care poate extrage fara probleme partea de comanda a releului. Ia partea care iese de pe pinul 3 al integratului din schema postata de mine si o aplica la pinul 3 al integratului din schema lui.Daca nu poate sa extraga aceasta schema poate sa ceara lamuriri suplimentare si in limita timpului disponibil cineva(poate chiar eu) o sa-i deseneze schema cu modificarea solicitata. Am considerat ca-i foloseste mai mult daca aplica el modificarea ajutat fiind decat daca i se da mura in gura.

Link spre comentariu

Multumesc frumos pentru ajutor, o sa incerc sa fac schema de la adicontakt, este mai usor de modificat, ok, acum unde pot invata de ce ai pus acea rezistenta de 22k inainte de 2n5551. Sa nu fac doar schema trebuie sa inteleg si eu ceva :d

Link spre comentariu

Hmm.... la ciruitul asta eu am ON si OFF, ce pot modifica la el sa am doar un singur Buton si sa activeze releul doar cateva secunde? Sau butonul de ON sa stea aprins doar cateva secunde si sa ia alimentarea la releu, se poate?

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări