Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Receiver Dolce

BCF

Postări Recomandate

• 1 lună mai târziu...
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• BCF

3

• wally_gatter

2

• tavipop

1

Top autori în acest subiect

Lasati-l conectat la antena si aveti un ceas perfect reglat... :ras: . Lasand gluma la o parte, s-a dezbatut destul de mult acest subiect - conserva - , desi eu sunt in continuare utilizator televiziune prin acest sistem (evident varianta HD si PVR). Folosinta acestora dupa expirarea contractului este nula...!

Link spre comentariu

In cazul meu este o conserva expirata deoarece nu am antena si chiar daca as avea nu am pozitia ideeala de a o pozitiona pe satelit , locuiesc pe partea opusa a blocului la parter. Era bine daca puteai regla ceasul dar asta se actualizeaza automat de la satelit.Asta e , ghinion de nesansa cum spun eu:))ms ptr raspuns tavipop

Link spre comentariu

pastreaza carcasa cu sursa in ea , si poti incastra in el orice montaj care nu depaseste dimensiunile lui si nu depaseste un consum mai mare dcat al sursei.. in rest , e doar "fier vechi" ...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări