BCF Postat Octombrie 20, 2013 Partajează Postat Octombrie 20, 2013 Am un receiver Dolce ca acesta http://www.paginademedia.ro/2013/01/can ... r/dolce-3/ ,a fost arsa sursa, l-am reparat si ma gandeam ce pot face cu el. Merge sa folosesc ceasul din el?cu toate ca el se actualiza cand era conectat la antena . Sper ca am postat unde trebuie daca nu mutati topicul unde trebuie. ms anticipat Astept idei Link spre comentariu
tavipop Postat Noiembrie 24, 2013 Partajează Postat Noiembrie 24, 2013 Lasati-l conectat la antena si aveti un ceas perfect reglat... . Lasand gluma la o parte, s-a dezbatut destul de mult acest subiect - conserva - , desi eu sunt in continuare utilizator televiziune prin acest sistem (evident varianta HD si PVR). Folosinta acestora dupa expirarea contractului este nula...! Link spre comentariu
BCF Postat Noiembrie 24, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2013 In cazul meu este o conserva expirata deoarece nu am antena si chiar daca as avea nu am pozitia ideeala de a o pozitiona pe satelit , locuiesc pe partea opusa a blocului la parter. Era bine daca puteai regla ceasul dar asta se actualizeaza automat de la satelit.Asta e , ghinion de nesansa cum spun eu:))ms ptr raspuns tavipop Link spre comentariu
wally_gatter Postat Noiembrie 24, 2013 Partajează Postat Noiembrie 24, 2013 pastreaza carcasa cu sursa in ea , si poti incastra in el orice montaj care nu depaseste dimensiunile lui si nu depaseste un consum mai mare dcat al sursei.. in rest , e doar "fier vechi" ... Link spre comentariu
BCF Postat Noiembrie 25, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2013 Ata am sa fac, acest receptor l-am primit deoarece avea sursa stricata si l-am reparat, acum este functional. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Noiembrie 25, 2013 Partajează Postat Noiembrie 25, 2013 am si eu unul la fel , care sta pregatit pentru ceva montaj.. inca nu stiou pentru ce montaj Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum