elctropan Postat Octombrie 20, 2013 Partajează Postat Octombrie 20, 2013 Am gasit un aparat , o punte de masura RC, defecta, la care nu am gasit schema electronica.Atasez cateva poze, poate recunoaste cineva aparatul si imi poate comunica ceva date despre acest dispozitiv(caiet service, prospect, schema de legaturi, schema electronica).Multumesc. Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 21, 2013 Partajează Postat Octombrie 21, 2013 Pune o poza sa se vada tot aparatul. Link spre comentariu
elctropan Postat Octombrie 21, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2013 Tot aparatul il reprezinta placa aceea cu montajul.Nu am putut pune decat din mai multe bucati pozele ca erau prea mari.O sa ii fac o poza cu rezolutie mai mica si o sa pun, inclusiv in interior.Tot montajul este fixat de panoul frontal. Link spre comentariu
elctropan Postat Octombrie 21, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2013 Uite şi alte poze: Link spre comentariu
YO7DIG Postat Noiembrie 1, 2013 Partajează Postat Noiembrie 1, 2013 Va salut domnilor, am facut eu o punte asemanatoare , o am acasa, nu o folosesc dar mi-a placut sa o fac , am muncit mai mult la cutie sa iasa ceva retro seamana cu asta , panoul frontal e facut din textolit restul aproape la fel, cind vii pe la mine o sa o vezi...poate un oscilator cu tranzistoare in plus ... Link spre comentariu
elctropan Postat Noiembrie 8, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2013 Va salut domnilor, am facut eu o punte asemanatoare , o am acasa, nu o folosesc dar mi-a placut sa o fac , am muncit mai mult la cutie sa iasa ceva retro seamana cu asta , panoul frontal e facut din textolit restul aproape la fel, cind vii pe la mine o sa o vezi...poate un oscilator cu tranzistoare in plus ...Ok, am înţeles d-l Mihai.Mă gândesc că am multe de văzut pe la d-voastră când o să vă vizitez.Cu stimă, Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum